slogan

Kourtney Kardashian breekt voor de camera

Drie jaar geleden stond het leven van Kim Kardashian volledig op zijn kop, toen zij in haar geliefde stad Parijs op brute wijze werd beroofd in haar hotelkamer. Samen met onder andere hubby Kanye West en oudere zus Kourtney blikt de realityster terug in een nieuwe aflevering van E! True Hollywood Story.

Parijs

Naast haar liefdesleven, carrière en de ongekende bekendheid die daarbij komt kijken, komt ook het verschrikkelijke drama in Parijs op een gegeven moment ter sprake. "Het was het allerengste wat ik ooit heb meegemaakt. Ik kan niet eens omschrijven hoe ik me toen heb gevoeld", vertelt Kim.

Lees ook: Waarom je altijd een contract moet tekenen als je bij Kim Kardashian op de koffie mag komen

In shock

Maar ook bij big sister Kourtney staat het drama nog op haar netvlies gebrand. Hoewel de 40-jarige nogal bekend staat als ijskoningin, wordt het Kourtney eventjes allemaal te veel. "Kim belde mij, schreeuwend...", begint ze. Vervolgens schieten de tranen haar in de ogen en moet ze even een korte break nemen. "Op het moment dat ze belde, zakte ik letterlijk door mijn benen op de grond. Kim was helemaal in shock. We hebben toen al het werk met de politie afgerond en haar daar zo snel mogelijk weggehaald", aldus Kourtney.

Bekijk het hele fragment hieronder.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kourtney and Kanye talk about Kim’s Paris Incident 🥺 (@etruehollywoodstory)

Een bericht gedeeld door Kardashian Clips (@kardashianclips) op

Beeld: Instagram, BSR


,