slogan

Koningin Máxima steelt alle shine van Kate Middleton

Máxima heeft weer laten zien wat voor een (fashion)queen ze is. Iedereen heeft het dan ook over haar geweldige look, nadat ze gisteren bij de Royal Ascot in Engeland verscheen.

In de spotlights

Waar iedereen vorig jaar niet uitgesproken raakte over Meghan Markle, nam Máxima bij haar afwezigheid graag het stokje over. Onze koningin was samen met Willem-Alexander uitgenodigd om bij de jaarlijkse paardenraces aanwezig te zijn, maar al snel bleek niemand oog meer voor de races te hebben en ging alle aandacht uit naar Máxima.

Lees ook: Buitenlandse media in de ban van outfit Máxima

Groot fan

De koningin doet niet aan half werk en dus pakte ze haar outfit groots aan. Hoewel haar jurk elegant maar eenvoudig is, is de creatie op haar koninklijke hoofd dat allerminst. Zo wist ze hoge ogen te gooien met het ontwerp van Berry Rutjes en is sinds gisteren ook de Britse pers groot fan van onze Máxima. Arme Kate, is het niet Meghan die haar shine steelt, is het wel Máxima die zichzelf in de kijker speelt.

Willem-Alexander en Máxima zijn een aantal dagen in Londen, omdat de koning door koningin Elizabeth geïnstalleerd in de Orde van de Kousenband. Dit is zowel de oudste als hoogste ridderorde van het Verenigd Koninkrijk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Americae (@theamericae) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Joy Dreamslink (@hrhprinceharryandmeghan) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door The Catwalk Myworld | Fashion (@thecatwalkmyworld) op

Beeld: Instagram, BSR


,