slogan

Kim Kardashian weer bedolven onder kritiek

Kim Kardashian heeft weer een flinke bak kritiek over zich heen gekregen. De realityster gebruikte haar KKW body foundation om haar verbrande huid te verhullen, en dat schoot bij veel van haar volgers in het verkeerde keelgat.

Slecht advies

Op de video is duidelijk te zien dat Kim flink verbrand is bij haar voorgevel, waardoor ze besluit haar eigen product te gebruiken om de boel weer 'egaal' te maken. En dat is volgens haar volgers nou niet per se het juiste advies.

"Misschien beter om aloë vera te gebruiken?" en "Je hebt miljoenen aan beautyproducten staan en nog weet je het voor elkaar te krijgen om te falen met zonnebrandcrème" is slechts een greep uit de boze reacties die de realityster ontvangt. 

Lees ook: Kim Kardashians dermatoloog heeft dé truc om wallen te voorkomen

Infecties

Velen vinden het onverantwoordelijk dat Kim haar volgers aanzet om foundation te gebruiken om verbrande huid te coveren. "Dit kan zorgen voor infecties. Jouw foundation heeft waarschijnlijk dezelfde parfum en chemicaliën als de meeste foundation, wat ervoor zorgt dat de verbande huid geïnfecteerd raakt. Niet echt een goede manier om je foundation te promoten!", aldus een boze fan. Tsja, daar heeft ze wel een punt, Kim!

Het moge duidelijk zijn: dit marketingpraatje is niet voor herhaling vatbaar.

Bron: Daily Mail Beeld: Instagram, BSR


,