slogan

Khloé Kardashian weer gespot met ex

Het zit Khloé Kardashian niet mee. Op liefdesgebied dan. De afgelopen jaren liepen al haar relaties op de klippen. Net wanneer ze eindelijk de ware leek te hebben gevonden en ze een gezinnetje was gesticht, bleek ook Tristan Thompson zijn handjes niet van de vrouwtjes af te kunnen houden. Gelukkig krijgt de realityster veel steun van haar familie, vrienden en een ex-geliefde.

Vrienden

Ja, je leest het goed: Khloé zou veel steun hebben aan één van haar exen, namelijk: rapper French Montana. De twee hadden een paar jaar geleden enkele maanden een relatie, maar gingen uiteindelijk toch verder als vrienden.

Lees ook: Khloé Kardashian geeft eerste interview over vreemdgaan-schandaal

Relationship material

Toch is juist hij nu diegene die haar een schouder biedt om op uit te huilen. "Khloé krijgt de laatste maanden heel veel steun van haar ex French. Hij is iemand die ze altijd vertrouwd heeft en dingen durft te vertellen. Er is zeker nog een chemie tussen hen", vertelt een bron. Hoewel het du moment verre van romantisch is tussen de twee, zou de tijd uit moeten wijzen of dit er wellicht nog in zit. "Het is nog te vroeg of dat de de vonk weer overslaat tussen de twee. Khloé heeft hem nu gewoon nodig als een vriend en daar zijn ze beiden erg oké mee."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door frozencast (@frozencastofficial) op

Bron: Cosmopolitan UK Beeld: BSR