slogan

Keert ook Fajah Lourens terug in GTST?

Ze had het acteren jarenlang naast zich neergelegd, maar volgende maand schittert Fajah Lourens weer in een film. Ze nam in de film Suriname de rol over van Imanuelle Grives, die vanwege drugsbezit werd opgepakt op Tomorrowland in België. En hoewel ze het de afgelopen jaren enorm druk heeft met haar imperium My Killerbody Motivation, lijkt de 38-jarige de smaak toch weer te pakken te hebben.

Yasmin Fuentes

Fajah maakte haar debuut in Goede tijden, slechte tijden in 2002, waar ze vervolgens tot en met 2005 de rol van Yasmin Fuentes vertolkte. Daarna was ze nog in een paar films te zien, presenteerde ze wat programma's en deed ze onder andere mee aan Expeditie Robinson.

Lees ook: Fajah Lourens: 'De drang om heel dun te willen zijn is weg'

Terugkeer in GTST

Na Expeditie Robinson verruilde ze haar tv-carrière voor haar eigen fitness-imperium, dat vandaag de dag is uitgegroeid tot een miljoenen business. Toch kennen velen haar vooral door haar rol als Yasmin. Toen ze op Instagram een foto plaatste met haar voormalige collega Christophe Haddad, waarmee ze al jaren goed bevriend is, waren haar volgers benieuwd of dat er wellicht een terugkeer in GTST in zou zitten.

"Nou ja, als lopend lijk misschien, dat lijkt me dan wel weer leuk", schrijft ze. De kans dat Yasmin in levende lijve terugkeert is namelijk klein. In de laatste aflevering is te zien hoe ze na een auto-ongeluk verdronken is. 

Bron: Telegraaf | Beeld: BSR


,