slogan

Joëlle Witschge weer terug naar Nederland

Nu de Zuid-Koreaanse voetbalcompetitie even stil ligt vanwege de feestdagen, is Joëlle Witschge is na bijna een jaar in Zuid-Korea te hebben gewoond weer voor even terug in ons kikkerlandje.

Emigreren

De voetbalvrouw verhuisde begin dit jaar hals over kop naar Zuid-Korea samen met verloofde Dave Bulthuis vanwege zijn voetbalcarrière. Binnen twee dagen stonden de twee op Aziatische bodem, wat flink wennen was voor Joëlle. 

De brunette was destijds zwanger van zoontje Rio en vond haar nieuwe woonplaats aan het begin maar niks. Gelukkig heeft Dave haar er toen doorheen gesleept.

Lees ook: Joëlle Witschge vertelt alles over haar zwangerschap

Trots

Joëlle laat dan ook via Instagram weten trots te zijn op haar verloofde. “Lieve schat, op dit moment staat huilen je nader dan het lachen, maar ik ben echt ongelooflijk trots op jou!", begint ze haar bericht.

"Je hebt je 100% gegeven, maar het mocht niet zo zijn. Je hebt het afgelopen jaar hard gestreden en een fantastische indruk in Ulsan achtergelaten. Vorig jaar waren ze nummer drie, dit jaar nummer twee, volgend jaar nummer één!", schrijft de mama van baby Rio.

Dave heeft een winterbreak dan ook meer dan verdiend volgens Joëlle. "We gaan eindelijk naar huis, naar alle lieve mensen die op ons zitten te wachten en ons hebben gesteund vanaf een afstand. Heerlijk genieten van alles en iedereen die wij zo gemist hebben! Ik hoop dat dat vooruitzicht de appel iets minder zuur voor je maakt. I love you, Dave…”, aldus Joëlle.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Joëlle Witschge (@joellewitschge) op

Bron: Shownieuws | Beeld: Instagram, BSR


,