slogan

Joëlle Witschge openhartig over liefdesleven

In een nieuwe aflevering van Zie Ze Liegen van YouTube-kanaal Concentrate wordt Expeditie Robinson-deelneemster Joëlle Witschge aan de tand gevoeld. Het model is openhartig over haar deelname aan Expeditie, alcohol én haar liefdesleven.

Liefdesleven

Om meteen met de deur in huis te vallen over het laatstgenoemde, wordt het model gevraagd of er een kans is dat zij en Waylon weer samenkomen. Daar is Joëlle meteen heel duidelijk over: "Nee en ik praat er echt met niemand over, dus daarom is het een beetje gek om dat hier zo te vertellen", begint ze. "We hebben alles geprobeerd om het te laten werken. Dus ik kan nu zeggen dat  het niet meer goed komt."

Max Verstappen?

En what about Max Verstappen? “De roddel gaat dat jij en Max Verstappen een oogje op elkaar hebben, klopt dat?”, vraagt Holly Brood haar. “Nee. Max en ik kennen elkaar wel via gemeenschappelijke vrienden. Telegraaf heeft dat toen opgepikt en kopte: ’Is dit de nieuwe vriendin van Max?’ met een bikinifoto erbij en ik kreeg echt heel rare reacties van ‘golddigger’ en ‘hij is veel jonger’ en ik dacht echt, wát is dit?” Van een romantische band is volgens Joëlle echter geen sprake.

Lees ook: Zien: De andere dochters van Richard Witschge

Bron: Concentrate, Shownieuws, Beeld: ANP


,