slogan

Jessie Jazz Vuijk over sexleven met Kaj Gorgels

Kaj Gorgels heeft geen haast tussen de lakens. "Hij is iemand die de tijd ervoor neemt. Kaj is niet van de snelle wip", vertelt zijn vriendin Jessie Jazz Vuijk in LINDA.meiden.

Levensbehoefte

"Ik kan wel zeggen dat ik Kaj heel goed vind", vertelt Jessie. De presentator maakt namelijk er graag 'een ding' van. "Het is een levensbehoefte, net als eten", legt Kaj uit.

"Je kunt een bord pasta naar binnen schuiven, of uitgebreid uit eten gaan, ervan genieten. Dat is met sex hetzelfde. Je doet het in vijf minuten of je geeft jezelf een slinger. Maar je kunt er ook wat moois van maken. Dat je de slingers ophangt. Dat hebben we allebei", gaat hij verder.

Lees ook: Kaj Gorgels heeft hekel aan 'influencers'

Chemistry

Hij gelooft niet in dat de een per se beter in bed is dan de ander, maar laat wel weten heel tevreden te zijn met Jessie. "Ik had weleens iemand bij wie ik de chemistry gewoon miste. Dan kun je nog zo goed met je vingers zijn of zij kan nog zo vrolijk jouw panfluit bespelen: als het niet werkt, werkt het niet. Maar ik ben heel tevreden, schrijf dat maar op", zegt Kaj.

Ook op romantisch vlak pakt de presentator graag uit. "Jij bent echt romantisch. Je steekt kaarsjes aan, haalt kaasjes", zegt Jessie. Kaj doet het graag omdat hij het fijn vindt om te zien dat zijn vriendin geniet. "Ik hou ervan als mensen om me heen het naar hun zin hebben. Niet alleen op romantisch vlak, dat heb ik ook met vrienden", aldus de presentator.

Bron: BuzzE, RTL Nieuws | Beeld: BSR


,