slogan

Jenelle Evans doet schokkende onthulling over geboorte dochter

Het leven van Jenelle Eason-Evans lijkt de laatste tijd aardig op rolletjes te lopen, maar dat dit niet altijd het geval is geweest beseft ze maar al te goed. In een interview met The Brand is de realityster openhartiger dan ooit en doet ze een schokkende onthulling.

THC

Zo vertelt de realityster openhartig over haar drugsgebruik en welke gevolgen dit had tijdens haar laatste zwangerschap. "Ik ga er niet om liegen. Ik was positief getest voor THC - de belangrijkste psychoactieve stof in cannabis - maar Ensley gelukkig niet. De Kinderbescherming vroeg in het ziekenhuis of ik had geblowd tijdens mijn zwangerschap. Ik zei: "Ja, in de afgelopen dertig dagen wel."

Gezondheid

De tienermoeder legde uit dat ze een ongecoördineerde samentrekking in de slokdarm heeft, waardoor ze vaak niet eens normaal kan eten. "Ze antwoordde dan ook zo van: 'Het is oke, sommige moeders doen dat. We zijn hier niet om te oordelen, maar gewoon je informatie op te schrijven'." Toen haar dochtertje eenmaal was geboren, werd de kleine meid nog een keer getest. "Alles bleek goed te zijn en toen sloten ze de zaak."

Lees ook: Zien: De eerste foto's van de bruiloft van Jenelle Evans

 

‪She’s as sweet as pie. 💕🦄 #UnicornLife ‬

Een bericht gedeeld door Jenelle Eason (@j_evans1219) op

Bron: Entertainment Tonight Beeld: Getty


,