slogan

Jaimie Vaes onzeker over uiterlijk tijdens zwangerschap

De laatste loodjes voor Jaimie Vaesfiancé van Lil' Kleine, zijn nu dan echt aangebroken. De aanstaande moeder kan nu ieder moment bevallen en haar kleine prins verwelkomen. En daar is ze stiekem erg blij mee.

Hormonen, everywhere!

De eerste maanden van haar zwangerschap zat de 29-jarige namelijk allesbehalve op een roze wolk. "De hormonen sloegen echt in als een bom. Ik wist natuurlijk wel dat ik daar last van kon krijgen, maar had geen idee dat ze ook mijn gedachtes zo konden beïnvloeden.

Jaimie maakte zich op een gegeven moment ook een beetje zorgen, want ze was een stuk minder happy dan normaal "Onzeker ook. Over mijn uiterlijk bijvoorbeeld, en of ik het allemaal wel goed deed. Of Jorik me nog wel aantrekkelijk vond, dat soort dingen.”

Lees ook: Zo ziet het nieuwe huis van Lil' Kleine eruit

Jorik als vader

Met dat laatste blijkt het wel goed te zitten, want Jorik laat maar wat graag weten hoe dol hij op haar is. Jaimie is dan ook benieuwd naar hoe de toekomst eruit gaat zien. Eén ding weet ze in ieder geval zeker: Jorik zal een geweldige papa worden.

Jorik zal een heel lieve, maar ook zeker een strenge vader zijn. Dat zie ik in hoe hij thuis omgaat met onze hondjes. Het werpt zijn vruchten af, want ze luisteren perfect. Op dit moment is hij in de bloei van zijn leven en hij heeft superveel energie, dus ik weet zeker dat Jorik een actieve vader zal zijn. Als onze zoon straks 10 is, is hij pas 35. Ik zie hem echt voor me als een jonge, vitale papa. Mijn vader was ook heel jong toen hij mij kreeg en ik heb een heleboel leuke herinneringen aan de dingen die wij samendeden.”

Bron: RTL Beeld: BSR


,