slogan

Internet wordt gek: Is Beyoncé bevallen van haar tweeling?

Beyoncé wist binnen no time heel de wereld op zijn kop te zetten, toen ze begin februari via Instagram bekendmaakte in verwachting te zijn. De wereldster moest Coachella aan zich voorbij laten gaan, want helemaal uit je dak gaan op het podium is niet ideaal als je hoogzwanger bent. Het festivalfestijn is inmiddels een maand geleden en de zangeres is ook nog eens verdacht stil op social media. De grote vraag luidt dan ook: is Beyoncé bevallen van haar tweeling?

Instagram

De wereldster postte de laatste maanden flink wat foto’s van zichzelf en haar groeiende babybump, die met de dag steeds groter lijkt te worden. Waar ze normaal gesproken dagelijks van zichzelf laat horen, is haar laatste post alweer van een week geleden. Daarnaast is The Queen voor het laatst op 5 mei in het openbaar gespot, wat de geruchten flink heeft aangewakkerd.

Bevallen?

Er wordt dan ook flink gespeculeerd door fans dat Beyoncé inmiddels is bevallen of dat dit binnen niet al te lange tijd zal gaan gebeuren. Het team rondom de zangeres heeft nog niks laten weten, dus zullen we jammer genoeg moeten afwachten totdat Bey het zelf bekendmaakt. En Beyoncé kennende zal dit waarschijnlijk weer gebeuren met een prachtige foto op Instagram. Spannend!

Lees ook: Beyoncé reageert op geruchten lipfillers

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Bron: Elite Daily Beeld: Instagram, Getty