slogan

Imanuelle Grives weer op vrije voeten: zo gaat het nu met haar

Afgelopen zomer werd Imanuelle Grives betrapt met een grote hoeveelheid drugs op zak op het Belgische festival Tomorrowland. Hierna moest ze twee maanden naar de gevangenis in Antwerpen. Ze is nu weer vrij en vertelt hoe het met haar gaat.

Intensieve therapie

In september mocht de 34-jarige Rotterdammer haar cel verlaten, nu werkt ze hard aan haar herstel. "Ik volg intensieve therapie en ga naar meetings", vertelt de actrice. 

"Imanuelle gebruikte alle verdovende middelen die ze kon krijgen", vertelde haar advocaat. "In het milieu waarin zij zich bevond, en in Bekend Nederland, was men losgeslagen."

De actrice kon maar moeilijk omgaan met alle bekendheid, volgens Maes. "Ze leefde in een bubbel. Was bang voor herkenning. Ze vond geen rust, tenzij ze gebruikte." De actrice was erg ongelukkig en gebruikte naast de partydrugs ook medicatie voor haar slaapstoornis en paniekaanvallen.

Breuk met management 

Imanuelle verkocht de grote hoeveelheid drugs op Tomorrowland, het ging om XTC, MDMA, cocaïne en ketamine. Ze verstopte de drugs onder andere onder haar pruik. Imanuelle was samen met een vriendin op het festival die ook drugs bij zich had. Haar vriendin is ook veroordeeld, maar is in hoger beroep gegaan, Imanuelle deed dit niet. In de Airbnb van de actrice is destijds nog meer drugs aangetroffen. Niet lang hierna brak ze met haar management. 

De actrice kun je kennen van Vechtershart, Celblok H en Flikken Rotterdam. Of ze nu haar acteercarrière weer gaat oppakken, is niet bekend. 

Bron: Story, AD | Beeld: BSR 


,