slogan

'Imanuelle Grives beseft dat ze professionele hulp moet zoeken'

Admit it: we waren allemaal in shock toen bekend werd dat Imanuelle Grives was opgepakt voor drugshandel. Ze was in het bezit van onder andere meer dan honderd XTC-pillen en twintig gram cocaïne. Haar management geeft nu een statement

Professionele hulp

Imanuelle's management heeft een verklaring gegeven. In het statement staat dat Imanuelle begrijpt dat veel mensen zich zorgen maken over hoe het met haar gaat en dat er veel vragen zijn over haar situatie. "Ze beseft dat ze professionele hulp moet zoeken om te kijken hoe het kan dat ze in deze situatie is beland.”

Lees ook: Imanuelle Grives wordt nu al gestraft

Voorarrest

Het voorarrest van de actrice in verband met vermeende drugshandel op het Belgische festival Tomorrowland is met een maand verlengd. Dat heeft de raadkamer in Antwerpen besloten in een zitting achter gesloten deuren, bevestigt het Openbaar Ministerie in Antwerpen.

De 34-jarige Rotterdamse moet terug naar de gevangenis in Antwerpen waar ze zit sinds ze zondag werd aangehouden met grote hoeveelheden drugs op zak. Ze heeft verklaard dat ze drugs verkocht als voorbereiding op een nieuwe rol.

Bron: BuzzE, Prive, Beeld: BSR

 


,