slogan

Humberto Tan en vrouw Ineke openhartig over huwelijk

De Humberto TanDionne Stax—affaire—gate domineerde in 2017 de koppen van het showbizznieuws. De relatie van presentator Humberto en zijn vrouw Ineke zou in zwaar weer verkeren. De twee praten niet vaak over hun privéleven, maar doen nu eindelijk een boekje open over hun huwelijk.

Sterke vrouw

"Ik heb in Ineke een fantastische vrouw! Dat mag echt gezegd worden", vertelt Humberto aan Story. "Ze zeggen weleens dat achter een sterke man een nog sterkere vrouw staat. Dat klopt. Ineke ís die heel sterke vrouw. In alle opzichten. Maar ze roept me ook tot de orde. Als ik het echt te druk maak met goede doelen, zegt ze tegen me: Het grootste goede doel zit hier thuis, en daarin heeft ze absoluut gelijk. En ja, ik luister daar ook naar."

Lees ook: Humberto Tan verbreekt stilzwijgen over gezinssituatie

Leuk leven

Ook Ineke laat zich positief uit over hun huwelijk. "We hebben echt een leuk leven. Je zou denken waar hij de tijd vandaan haalt met zoveel vrijwilligerswerk, maar Humberto en ik zijn veel samen en hebben het dan echt gezellig. Met zijn tweetjes, maar ook als gezin. De oudste twee meiden leiden steeds meer hun eigen leven. Ze zijn behoorlijk uithuizig, zeg maar. Benjamin hebben we gelukkig nog wel elke dag thuis." Zo te horen is alles koek en ei tussen de twee!

Bron: Story, Viva, Beeld: BSR


,