slogan

Holy moly! Je moet 's werelds knapste crimineel nu eens zien!

Hij is baaaaaack in town! Kennen jullie Jeremy Meeks nog? Geheugenopfrisser: hij is de ongelooflijk knappe crimineel die in 2014 viral ging met zijn mugshot. Vond je hem toen al knap? Wacht dan maar tot je hem nu ziet...

Wat vooraf ging

In 2014 werd Jeremy gearresteerd voor het bezit van verschillende wapens en zware misdrijven. Dat hij een zware crimineel is, daar hadden de meeste vrouwen geen moeite mee. Niet alleen dames over de hele wereld sloegen op hol door deze knappe man, ook de modellenwereld had een oogje op hem. Nét voordat hij voor twee jaar werd opgesloten, tekende Jeremy een contract bij het modellenbureau White Cross Management. Tijdens zijn verblijf in de gevangenis heeft hij zich goed voorbereid op zijn toekomstige carrière door gezond te eten en veel te sporten. 

He's back

Eerder dit jaar kwam hij weer op vrije voeten, maar bleef nog een tijd onder toezicht, waardoor hij nog niet vol in zijn 'nieuwe leven' kon duiken. Wel liet hij toen via Instagram met een foto weten druk met zijn carrière als model bezig te zijn. Daarna bleef het weer even stil, tot nu! Hij is back in the spotlight en maakt dat duidelijk met twee gloednieuwe kiekjes. Sterker nog: zijn eerste modellenfoto's! "Count down #housearrest" schrijft hij erbij.

Hoewel hij tot juli 2016 nog steeds onder toezicht staat en huisarrest heeft, kan het niet anders dan dat we nog veel van deze man gaan horen.Maarre, Jeremy is niet de enige knappe crimineel op deze aardbol. Heb je DEZE hottie al gezien?

Bron: TMZ, Beeld: Instagram