slogan

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

OG3NE bedankt iedereen voor alle steun na het overlijden van hun moeder Isolde
“Via deze weg willen wij iedereen vanuit het diepst van ons hart danken voor het medeleven, woorden van troost, bloemen, kaarten en andere lieve reacties na het overlijden van onze moeder. De vele duizenden reacties geven ons veel steun en kracht. Het gemis en de pijn zijn enorm maar we moeten proberen het een plaatsje te geven met de gedachten dat zij er altijd zal zijn”, aldus Lisa, Shelley en Amy op Instagram.

 

Een bericht gedeeld door OG3NE (@og3ne) op

Albert Verlinde stopt met RTL Live
De presentator heeft het te druk met zijn musicalbedrijf Stage Entertainment en stopt daarom met presentatieklussen voor tv. Dat betekent dat hij niet langer te zien zal zijn bij het middagmagazine van RTL: RTL Live. Dat bevestigt een woordvoerder van de zender aan RTL Boulevard.

Albert presenteerde het programma afwisselend met Angela Groothuizen en later met Koffietijd-presentatrice Quinty Trustfull. “Soms moet een mens kiezen”, zegt Albert zelf over zijn besluit.

 

Premiere #beautyandthebeast zot erop. Ik ben trots op alle medewerkers!

Een bericht gedeeld door Albert Verlinde (@albert.verlinde) op

Zendaya ontkent dat ze een relatie heeft met Spider-Man-collega Tom Holland
"We zijn alleen vrienden. Hij is een geweldige jongen", aldus de 20-jarige in een interview met Variety naar aanleiding van geruchten over een romance tussen haar en Holland. "De laatste maanden hebben we samen een hoop perstours gedaan. Er zijn maar weinig mensen die begrijpen wat voor impact dat heeft op het leven van een twintigjarige."

 

Thank you @variety lucky to share this cover♥️

Een bericht gedeeld door Zendaya (@zendaya) op

Bron: NU.nl, ANP, RTL, BuzzE, Beeld: Instagram, ANP