slogan

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Aaron Carter open over seksualiteit
Aaron Carter, het broertje van voormalig Backstreetboy Nick Carter, heeft zijn volgers in een emotioneel bericht op Twitter laten weten dat hij naast vrouwen ook op mannen valt. "Het is belangrijk voor mijzelf en mijn identiteit. Ik loop hier al bijna de helft van mijn leven mee rond." Naar eigen zeggen schaamt Aaron zich niet voor zijn gevoelens, maar voelt nu wel de behoefte de last van zijn schouders te halen. "Ik ben opgegroeid in de entertainmentindustrie en toen ik een jaar of dertien was, begon ik me aangetrokken te voelen tot jongens en meisjes. Jaren gingen voorbij totdat ik op mijn zeventiende, na een aantal relaties met meisjes, een ervaring had met een man waar ik me toe aangetrokken voelde en waarmee ik samenwerkte en ben opgegroeid."

Serena Williams viert babyshower in stijl
Onder de genodigden bevonden zich onder anderen haar zus Venus, zangeressen Ciara en Kelly Rowland, actrice Eva Longoria en socialite La La Anthony uit voor een feestje in jaren vijftig-stijl. Ciara plaatste zaterdag een reeks foto's op Twitter van het welkomstfeestje voor de baby. Daarop is te zien dat de dames in Grease-achtige outfits poseren voor een oude truck en dansen rond een jukebox in een klassieke Amerikaanse diner. Kijk mee!

 

Me and @VenusWilliams At The Baby O Diner 🍔🍟🥛 #ShakeRattleandRoll2017

Een bericht gedeeld door Ciara (@ciara) op

 

❤️ @KellyRowland @LaLa @ValVogt #Girls #ShakeRattleandRoll2017

Een bericht gedeeld door Ciara (@ciara) op

Adele steekt  slachtoffers van de Grenfell Tower een hart onder de riem
In juni brak er een enorme brand uit in de flat in Londen, met als gevolg dat de bewoners niet meer terug kunnen naar huis. Ook kostte het tragische ongeluk 81 mensen het leven.

De Britse zangeres trakteerde een groep kinderen uit de Grenfell Tower op een privévertoning van de film Despicable Me 3. De superster nodigde ook nog een paar echte Minions uit om de middag in Whitley's Cinema in Londen extra bijzonder te maken.

Bron: RTL, ANP, BuzzE