slogan

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Kim Feenstra's jeugd ging niet over rozen
Kim Feenstra is een van de sprekers in het programma Dream School. Het model praat openhartig over haar jeugd en het moge duidelijk zijn dat die niet over rozen ging.

“Ik heb best een rommelige jeugd gehad en ik heb vaak in Blijf van mijn Lijf-huizen gezeten. Mijn zusje en ik zijn ook deels opgegroeid in een pleeggezin en ik heb op een internaat gezeten”, begint ze. “Ik had een verkeerd vriendje waardoor ik op 17-jarige leeftijd in de prostitutie terecht ben gekomen. Ik heb vastgezeten voor mishandeling. Ik heb drugs gebruikt en drugs verkocht.”

“Ik heb geen school afgemaakt en ik heb heel vaak uitzichtloze momenten in mijn leven gehad, dat ik dacht: ‘ik heb er geen zin meer in, ik geef het allemaal op.’ En ik werd ook van het kastje naar de muur gestuurd; van maatschappelijk werk tot jeugdzorg. Dat vond ik heel lastig, omdat ik zoiets had van: ‘Ik word alleen maar verteld hoe ik het beter moet doen, maar jullie staan niet in mijn schoenen en dan komen jullie mij vertellen hoe ik mijn leven moet gaan verbeteren. Dat was voor mij geen optie.”

 

Vibe switch like night and day @cooperseykens

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) op

In case you missed it: Rose Bertram deelt eerste foto van pasgeboren dochter
Gisteren werd bekend dat Rose Bertram en Gregory van der Wiel ouders zijn geworden van een dochter. Het model deelt nu de eerste foto van het meisje én onthult haar bijzondere naam. Beschuit met roze muisjes voor Rose en Gregory! Het management van het koppel heeft laten weten dat het meisje kerngezond is, dat iedereen het goed maakt en dat ze zelfs al thuis zijn. 

De kersverse moeder heeft zojuist op Instagram de eerste foto gedeeld. Het gezichtje houdt ze nog even geheim, maar de naam heeft ze wel onthuld: Naleya Rose van der Wiel.

Olcay openhartig over heftig verleden
Olcay Gulsen vertelt in een interview met Trouw openhartig over haar verleden. “Ik heb echt een klote jeugd gehad.” De band met haar vader was alles behalve rozengeur en maneschijn. “Ik ben geboren in Waalwijk, als één van de zes kinderen uit een Koerdisch Armeens gezin. Mijn vader was de dorpsgek: schizofreen, gewelddadig en verslaafd aan alcohol en drugs. Ik schaamde me voor hem. Ik schaamde me voor de situatie bij ons thuis: er kwam nooit een vriendinnetje over de vloer. Ik kwam altijd te laat op school, meestal zonder boterhammen.”

Ook over de zorg in Nederland heeft de zakenvrouw weinig goeds te zeggen: “De combinatie van medicijnen, drank en drugs maakte hem extreem gewelddadig. Hij zou opgenomen moeten worden, maar mijn vader lijkt buiten alle regelingen te vallen. Ze zeggen vaak dat de zorg in Nederland zo goed is geregeld, maar ik heb daar zo mijn twijfels bij.”

Bron: Trouw, Telegraaf, RTL, Instagram, Beeld: ANP, Instagram