slogan

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Humberto Tan stopt met RTL Late Night
Humberto Tan stopt tegen de zomer als presentator van RTL Late Night, dat liet hij woensdag aan het einde van zijn show weten. Humberto Tan presenteerde de talkshow van RTL 4 vijf jaar lang sinds augustus 2013 met veel passie en plezier, maar de kijkcijfers blijven achter. "Een geweldig avontuur waarbij ik bijzondere nationale en internationale gasten heb mogen ontvangen", aldus Tan, die zich zal richten op andere programma’s bij de zender. Nieuwsuur-presentator Twan Huys zal Humberto opvolgen.

 

“Ik heb met veel passie en plezier vijf seizoenen ‘RTL Late Night’ gemaakt. Een geweldig avontuur waarbij ik bijzondere nationale en internationale gasten heb mogen ontvangen. Het grote aantal trouwe kijkers in de eerste jaren en de verschillende televisieprijzen waren voor mij en mijn team een sterke bevestiging dat we met ‘RTL Late Night’ een goed format hebben ontwikkeld. We zijn er in het laatste jaar helaas niet in geslaagd om deze aantallen vast te houden. Daarom begrijp ik goed dat RTL kiest voor een andere weg. Met pijn in het hart neem ik afscheid van een programma dat mij veel heeft gebracht. Ik kijk met trots terug en vol vertrouwen vooruit. Dank aan alle gasten, dank aan alle artiesten, dank alle medewerkers en vooral dank alle kijkers!!!! Al waren dat er soms 400k en soms 1 miljoen. Dank allen!!!! #rtlln #Foto William Rutten #OmroepmanvhJaar2015 #Tot1juliBlijfIk!!!

Een bericht gedeeld door Humberto Tan (@humbertotan) op

Robin Martens in It Takes 2
Robin Martens mag dan wel gestopt zijn in GTST, het betekent absoluut niet dat ze van de buis verdwijnt. De actrice is binnenkort te zien in het derde seizoen van It Takes 2.  It Takes 2 is een zangshow waarbij bekende Nederlanders met geen of nauwelijks zangervaring gaan zingen voor publiek. Ook presentatrice Marieke Elsinga en Jörgen Raymann zijn onder andere te zien in de show. 

Gordon en Jamai zullen de presentatie op zich nemen. De negen bekende deelnemers worden in de eerste aflevering gekoppeld aan drie professionals: Trijntje Oosterhuis, Romy Monteiro en Marcel Veenendaal van Di-rect. De muzikale afvalrace begint een week later. De jury bestaat weer uit Angela Groothuizen, Gerard Ekdom en debutant Ronnie Flex. Zij beoordelen de optredens met een cijfer.

Harry & Meghan + Spice Girls = bruiloft om ons op te verheugen
Als hippe prins en prinses moet je natuurlijk ook wat tradities voorbij gaan om een moderne bruiloft te geven. Niks geen Carel Kraayenhof: Harry en Meghan vragen gewoon de Spice Girls.

Dat vertelde Spice Girl Melanie Brown in de Amerikaanse talkshow The Real. "Ja, ik ga. Ik weet niet of ik dat had moeten zeggen", antwoordde Scary Spice op de vraag of ze iemand kende die op 19 mei naar het huwelijk gaat. De zangeres verklapte dat ook de vier andere Spice Girls zijn uitgenodigd. Op de vraag of de dames optreden voor Harry en Meghan, wilde Brown geen antwoord geven.

Maar hoe leuk zou dat zijn! Zie je ze al gaan?

Bron: Telegraaf, Weekend, Beau Monde, Beeld: Instagram, ANP