slogan

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Lily Becker voor het éérst over het 'failissement' van haar man
Ineens was de Nederlandse Sharlely (41) hot news in de roddelbladen. Haar man, legendarische tennisheld Boris Becker, zou door verkeerde investeringen failliet zijn verklaard, waardoor thuis de spanningen hoog oplopen. Een scheiding zou onafwendbaar zijn. Aan Beau Monde doet ‘Lilly’ – voor één keer – exclusief haar verhaal.

Begin deze zomer schreeuwden de krantenkoppen over het faillissement van tennisheld Boris Becker. Het totale prijzengeld in zijn carrière bedroeg 25 miljoen euro en dat bedrag groeide aanzienlijk door lucratieve sponsordeals en investeringen. Boris’ totale vermogen werd op een gegeven moment geschat op zo’n honderd miljoen euro. Volgens de berichten is daar nu minder dan een half miljoen van over. Met de media praten, doet Lilly niet, behalve met Beau Monde.

Feiten

“De rest schrijft toch wat ze willen. In Duitsland helemaal. Jarenlang hebben ze gebouwd aan Boris, en nu halen ze hem zelf weer neer. Ons hele gezin. Gelukkig heeft onze zoon Amadeus dat allemaal niet in de gaten.” Praten over de situatie kost haar moeite. “Je begrijpt dat ik er niet inhoudelijk op in kan gaan. Dat heb ik met Boris afgesproken. Maar ik zeg je dit: in Engeland kopten de kranten dat we aan de grond zitten, dat onze auto’s in beslag zijn genomen. Dat is niet waar. Er is helemaal niets in beslag genomen. Mensen kennen de feiten niet. En nee, het gaat ze ook niets aan.”

 

@Asalsahin

Een bericht gedeeld door Sharlely Becker (@sharlely) op

Emile Ratelband weer vrijgezel
Emile Ratelband was in de wolken met zijn vriendin Linda Snel. De presentator sprak zelfs over een huwelijk en kinderen, maar dat gaat niet gebeuren; de twee hebben een punt achter hun relatie gezet.

Emile viel twee jaar geleden, nadat zijn vriendin Gitta de Witt overleed, voor de charmes van de 41 jaar jongere Linda. Zijn nieuwe vlam zou echter toch meer op zoek zijn naar een man van haar eigen leeftijd. 

Billie Lourd vindt het moeilijk om over haar moeder Carrie Fisher te praten
 In de talkshow van Ellen DeGeneres vertelde ze dinsdag dat ze het idee heeft dat haar woorden vaak verkeerd worden opgevat.

"Als ik zeg dat het goed met me gaat, ben ik te blij. En als ik zeg dat het niet zo goed gaat, is het verhaal meteen dat ik een wrak ben. Daardoor weet ik niet zo goed wat ik dan wél kan zeggen", aldus de actrice. Ze noemde het overlijden van haar moeder en oma Debbie Reynolds één dag achter elkaar "nog altijd surrealistisch en onmogelijk om te verwerken".

De 25-jarige grapte tegenover Ellen ook over haar excentrieke moeder. Toen Ellen aanhaalde dat Carrie een graag geziene gast was in haar show, en zelfs haar laatste televisie-optreden bij haar had, zei Billie: "Mijn moeder wist de boel altijd meteen over te nemen, dus mijn complimenten voor jou".

 

I loved her mother Carrie Fisher so much. I was so happy to finally have @praisethelourd on the show.

Een bericht gedeeld door Ellen (@theellenshow) op

Bron: Beau Monde, Weekend, RTL, Beeld: Instagram, ANP