slogan

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Slecht nieuws voor Tim Hofman
De presentator maakte donderdag bekend de rest van het jaar niet te mogen werken van de dokter. Tim brak deze zomer zijn kaak na een aanvaring met een Nijmeegse huisbaas, hij blijkt er nu ook een hersenschudding bij opgelopen hebben. 
"Ik ben echt beurs geslagen", zegt Tim Hofman hierover in zijn nieuwste video op YouTube. "En met mijn nek was ook iets…Ik heb constant koppijn, ik zit nu thuis een beetje kleurplaten te maken en ik slaap veel." BNNVARA laat aan RTL Boulevard weten dat Tim iets te snel weer aan het werk is gegaan. Zeker nadat bij recent onderzoek naar voren kwam dat hij behalve een gebroken kaak ook een hersenschudding heeft opgelopen.

Zwangerschap Anouk van Schie gaat niet alleen over rozen
Johnny de Mol en zijn verloofde Anouk van Schie maakten onlangs het heugelijke nieuws bekend dat zij hun eerste kind samen verwachten. De zwangerschap van Anouk loopt echter niet altijd helemaal vlekkeloos. 

"Hoofdpijn, misselijk, kort lontje", vertelt Johnny de Mol grappend in een interview op de rode loper bij het Gouden Televizier-Ring Gala. Anouk van Schie lacht. "Ik voel me nu weer goed", zegt ze. "Alles wordt alleen maar beter."

Enzo Knol heeft wassen beeld in Madame Tussauds
Enzo Knol heeft in het bijzijn van familie en vrienden donderdag zijn eigen wassen beeld onthuld. Hij is hiermee de eerste Nederlandse vlogger die wordt toegevoegd aan de wassenbeelden collectie van Madame Tussauds. Hij stond al langere tijd in de top vijftien van meest aangevraagde beelden door bezoekers.

Bron: Shownieuws, RTL,Beeld: Shownieuws, YouTube, ANP