slogan

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Michael van der Plas komt met winterse plaat
Laat het maar aan Barbie's ex Michael en zijn bff Bianca over om wat leven in de brouwerij te brengen. Het duo bracht deze zomer het nummer Met Mike En Bianca uit en nu komen ze wederom met een plaat. In de clip is te zien hoe de RTL 5-ster een feestje bouwt in de après-skihut. Michael en Bianca gaan helemaal los in de Oostenrijkse sneeuw, uiteraard vergezeld van de nodige schnapps.

Kiy is nu al te vinden in de sportschool
Met een vader die professioneel voetballer is geweest en een moeder die binnen een mum van tijd haar zwangerschapskilo's eraf sportte, wordt sport en beweging er bij de kleine Kiy natuurlijk met de paplepel ingegoten. Wanneer zijn vader in de sportschool is, gaat Kiy dan ook gewoon mee. En als hij er dan toch is, kan-ie natuurlijk gelijk meedoen. Met resultaat! Het mannetje blijft op zo'n jonge leeftijd al aardig wat kracht in zijn armen te hebben. Al krijgt 'ie natuurlijk nog wel wat hulp van zijn sportieve vader.

Hoe schattig!

Ed Sheeran werkt aan nieuw album
Ed Sheeran heeft al negen songs voor een nieuw album. Dat vertelde de zanger aan entertainmentwebsite Time Out weten. De website sprak met de zanger vlak voor de start van het Aziatische deel van zijn wereldtournee.

Volgens Ed heeft hij zo’n veertig songs liggen. "Maar er zijn er negen die ik echt goed vind.” Het is nog maar de vraag of ze echt op de opvolger van Divide komen. “Ik vind ze nu geweldig, maar dat kan morgen weer helemaal anders zijn en dan vervang ik ze met negen andere songs."

 

@marksurridge

Een bericht gedeeld door Ed Sheeran (@teddysphotos) op

Bron: RTL, Beau Monde, Beeld: YouTube, Instagram