slogan

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

De Nederlandse acteur Marwan Kenzari als Jafar in Aladdin
Zijn agent heeft dit vrijdag bevestigd. De naam van Kenzari werd eerder deze week al genoemd als een van de grote kanshebbers voor de rol. Disney maakt momenteel live action-versies van een aantal grote animatiehits. The Jungle Book en Beauty And The Beast waren eerder al grote successen.

Victoria en David Beckham op de set van Modern Family
Een foto die de modeontwerpster daarvan op Instagram plaatste, zorgde voor speculaties over een gastoptreden van de familie, zeker omdat de voormalig Spice Girl erbij schreef: "De Dunphy's liggen eruit, de Beckhams zijn ingetrokken." Modern Family-acteur Jesse Tyler Ferguson drukte die geruchten echter de kop in. Hij plaatste de foto van Victoria door, maar toen fans enthousiast reageerden dat ze niet konden wachten op de aflevering waarin de Beckhams hun opwachting zouden maken, voegde hij een opmerking toe aan zijn bijschrift. "De familie was slechts op bezoek, er werd geen aflevering opgenomen."

'Ongeïnspireerde Mariah Carey terug bij af'
Het maakt Mariah Carey niets uit dat ze belachelijk wordt gemaakt vanwege een filmpje waarin ze een ongeïnspireerde indruk maakt tijdens een optreden. Volgens haar voormalige choreograaf is haar gedrag 'typisch Mariah'. "Wanneer ze iets niet wil, doet ze het ook niet. Ze geeft een lusteloos optreden en ze geeft er geen fuck om", aldus Anthony Burrell, die zelf kort na Mariah's desastreuze nieuwjaarsoptreden aan de kant werd geschoven, tegen Comfort. Volgens hem wordt de zangeres nu omringd door een onervaren team en tast dat haar status aan. "Ze wordt niet begeleid of geregisseerd. Ze is weer terug bij af."

Bron: RTL, ANP, BuzzE, Beeld: Twitter, Instagram, Getty