slogan

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Selena Gomez verlaat afkickkliniek

Volgens Radar Online heeft Selena Gomez de afkickkliniek verlaten waar ze een maand lang zat, nadat ze daar vrijwillig incheckte om te werken aan haar mentale problemen. Volgens een bron 'gaat het veel beter met Selena'. De zangeres zou er weer vol frisse moed tegenaan kunnen. "De periode in de kliniek heeft Selena ontzettend goed gedaan. Ze zal haar therapeuten en psychiaters blijven zien om er zeker van te zijn dat ze gezond blijft. Zowel fysiek als mentaal."

In oktober kampte Selena met mentale problemen, nadat ze in het ziekenhuis was opgenomen met een te laag gehalte aan witte bloedcellen. Dit was naar aanleiding van haar niertransplantatie die ze een jaar eerder onderging. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Selena Gomez (@selenagomez) op

John Legend haalt flink uit naar Trump

Dat John Legend en zijn vrouw Chrissy Teigen geen fans zijn van Donald Trump is algemeen bekend. De twee geven via social media regelmatig blijk van hun onvrede over de Amerikaanse president. De meest recente actie van Trump, waarbij hij tijdens een persconferentie openlijk uithaalde naar CNN-journalist Jim Acosta, was wederom reden voor Legend om vuur te spuwen naar 'The Donald'. "Ik schaam me dood voor deze f*cking president", schreef de zanger op Twitter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door John Legend (@johnlegend) op

Demi Lovato nog steeds onder toezicht

Demi Lovato liet eerder deze week op social media van zich horen toen ze ging stemmen voor de tussentijdse verkiezingen in Amerika. Nu is bekend geworden dat de zangeres voorlopig deels weer thuis gaat wonen en deels in een kliniek, om zo de overgang naar 'het normale leven' geleidelijk te laten gaan. 

Demi zal 3 dagen per week doorbrengen in een kliniek waar ze blijft werken aan haar herstel zonder drank en drugs. Daar is ze omringd met begeleiders en mede-patiënten. De overige 4 dagen brengt ze thuis door, tezamen met een coach die haar 24 uur per dag onder toezicht houdt. Dit om te voorkomen dat de zangeres weer een terugval krijgt. Ook moet ze dagelijks bijeenkomsten van de Anonieme Alcoholisten bezoeken om op het rechte pad te blijven.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Demi Lovato (@ddlovato) op