slogan

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Kevin Hart trekt zich terug als presentator Oscars

De comedian raakte donderdag in opspraak toen oude tweets van hem opdoken, waarin hij uitspraken deed over homo's. ''Ik heb de beslissing genomen om me terug te trekken van het presenteren van de Oscars. Dit doe ik omdat ik geen afleiding wil zijn op een avond die gaat om het vieren van zo veel getalenteerde artiesten. Ik wil mijn excuses aanbieden aan de LHBT-gemeenschap voor mijn ongevoelige uitspraken uit het verleden'', meldt hij via Twitter.

Een dag eerder had hij nog gemeld dat mensen niet zo moeilijk moeten doen over oude tweets van hem. In een Instagrampost verklaarde hij de critici voor gek. ''Ik zweer het je, de wereld is gek aan het worden, en ik ga me er niet door laten frustreren'', schreef hij. De 91e editie van de Academy Awards-uitreiking vindt op 24 februari plaats in het Dolby Theatre in Los Angeles.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I know who I am & so do the people closest to me. #LiveLoveLaugh

Een bericht gedeeld door Kevin Hart (@kevinhart4real) op

Zayn Malik haalt in nieuw nummer uit naar 1D

Zayn heeft opnieuw duidelijk gemaakt dat hij niet gelukkig was toen hij nog deel uitmaakte van de populaire boyband One Direction. In het lied zingt Zayn dat hij in zijn 1D-tijd wenste dat hij ergens anders kon zijn. Hij bidt ook tot God dat hij niet de beste jaren van zijn leven heeft weggegooid. Verder onthult hij dat er veel te veel werd gedronken en te veel drugs werd gebruikt en dat hij en zijn oud-bandleden Niall Horan, Liam Payne, Harry Styles en Louis Tomlinson om niets en niemand gaven in die tijd.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good Years 👌🏽🎵🎶🎶 (link in story) out now from Icarus Falls DECEMBER 14 #ICARUSFALLS

Een bericht gedeeld door Zayn Malik (@zayn) op

Chloë Grace Moretz weer gelukkig in de liefde

Net als haar ex-vriendje Brooklyn Beckham gaat Chloë Grace Moretz aan de haal met een model. De 21-jarige actrice is zoenend gespot met de 27-jarige Kate Harrison. Chloë en Kate gingen deze week samen op stap in Malibu. Na een etentje gingen de dames naar een club. Na afloop werden ze zoenend op straat gezien. De actrice had er blijkbaar maling aan of iemand het zou zien want de zoenpartij duurde maar liefst 30 minuten. Volgens TMZ zijn de twee zo verliefd op elkaar dat ze al samenwonen in een appartement in Los Angeles.

Bron: BuzzE Beeld: Instagram, Getty