slogan

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

YouTuber NikkieTutorials slachtoffer van poging tot beroving

Nikkie de Jager werd afgelopen weekend slachtoffer van mishandeling en een grove poging tot beroving. "Ik werd aangevallen door twee mannen die keihard op m’n voet trapten. Ik viel en hun doel was dat ik dat ik m’n tasje zou loslaten maar dat DEED IK NIET. Ze renden daarop weg, de klootzakken", vertelt ze op Twitter. "Mijn voet is opgezet, maar ik maak het goed. Goed ook om je te realiseren dat er mensen zijn met zulke slechte bedoelingen. En ik ga er niet om liegen: ik was doodsbang dat ze ergere dingen met me van plan waren."

Nepverhuizers halen huis R. Kelly leeg

Terwijl R. Kelly op tournee was, werden twee van zijn huizen in Atlanta helemaal leeggehaald. Dieven deden zich voor als verhuizers en konden zo op hun gemakje alles in hun vrachtwagen laden. Een schoonmaakster vertrouwde het niet helemaal en belde de politie. Maar tegen de tijd dat die aankwamen, was al bijna alles weg. Toen de politie de volgende dag terugging voor vervolgonderzoek, waren de rovers net de laatste spulletjes aan het ophalen en konden ze gearresteerd worden.

 

Een bericht gedeeld door R Kelly (@rkelly) op

Demi Lovato boos over ‘Persoon van het Jaar’

Dat Donald Trump tweede werd bij de verkiezing voor Persoon van het Jaar van tijdschrift Time, is bij Demi Lovato flink in het verkeerde keelgat geschoten. Op de cover van het blad staan onder meer Ashley Judd en Taylor Swift: twee dames die dapper hun #MeToo verhaal deden. Donald Trump eindigde als tweede in lijst. "Time zet de dappere vrouwen die zich hebben uitgesproken tegen seksueel geweld op de cover, maar plaatst een man die wordt beschuldigd van seksueel misbruik op de tweede plek. Meen je dat nu Time?" schrijft ze op Twitter. "Ik ben erg teleurgesteld in jullie hypocrisie en respectloze houding tegenover de vrouwen op jullie cover."