slogan

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Gitaarcollectie Miley Cyrus gestolen

Een paar weken nadat haar huis compleet in de as werd gelegd door de bosbranden in Californië, is Miley Cyrus nog meer bezittingen kwijt. De gitaarcollectie van de zangeres werd gestolen uit een opslag.

De diefstal vond waarschijnlijk al in oktober plaats, maar volgens TMZ dacht Miley eerder dat familieleden de instrumenten hadden geleend. Pas woensdag kwam ze erachter dat de collectie ter waarde van meer dan 10.000 dollar was gestolen uit de opslagplaats. De dieven zouden gericht te werk zijn gegaan: alleen de gitaren zijn meegenomen bij de inbraak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Miley Cyrus (@mileycyrus) op

Rihanna steekt zieke fan hart onder de riem

Een ernstig zieke fan van Rihanna kan op de steun van haar idool rekenen. RiRi liet een lange boodschap achter bij een Instagrampost van de Duitse Monia. "Sis we bidden allemaal voor je", schreef Rihanna deze week bij de post. "Je kracht en je gave om je mooie ziel te tonen in deze moeilijke tijden zijn enorm inspirerend."

Monia had Rihanna niet getagd in haar post, maar de twee hebben elkaar al vaker ontmoet. De zangeres reageert geregeld op berichten van de jonge vrouw.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door FlowHoT.NeT Reggaeton (@flowhot_net) op

Narcos: Mexico krijgt tweede seizoen

De serie Narcos: Mexico krijgt een vervolg. Volgens Variety heeft Netflix een tweede seizoen besteld van het drugsdrama. De show zou eigenlijk het vierde seizoen zijn van Narcos, maar de makers besloten met 'Mexico' een nieuwe serie te starten. Narcos vertelde het verhaal van de opkomst van de cocaïnehandel in Colombia, waar de markt in handen was van het Medellin-kartel van Pablo Escobar (Wagner Moura). Narcos: Mexico gaat, zoals de naam al doet vermoeden, over de drugshandel in Mexico. Ook deze serie speelt zich voornamelijk af in de jaren 80.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Steven👨🏻‍💻 (@iamstevenchavez) op