slogan

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

'Troian Bellisario te gast op bruiloft Meghan Markle'

Hoewel de gastenlijst nog niet helemaal af is, lijkt de lijst tot nu toe al bijzondere namen te bevatten. Naast besties Serena Williams en Priyanka Chopra, zouden naar verluidt ook haar oud-collega's van Suits van harte welkom zijn. Uiteraard mag haar on screen liefje Patick J. Adams niet ontbreken en ook zijn vrouw Troian Bellisario, die ook een kleine rol had in de hitserie, zou volgens bronnen op zaterdag 19 mei naar de St. George's Chapel in Windsow overkomen. Of dat er nog meer celebs aanwezig zullen zijn, is tot nu toe nog onbekend. 

Laatste loodjes voor Khloé Kardashian

Terwijl de hoogzwangere realityster met haar zussen door de straten van Tokyo wandelt, zijn voor haar de laatste loodjes nu toch echt aangebroken. De blondine is op dit moment acht maanden zwanger en heeft inmiddels dan ook een aardige babybump gekregen. Ook lijkt de realityster haar kledingstijl inmiddels iets te hebben aangepast. Want waar ze voorheen nog steevast op hoge hakken van minimaal tien centimeter liep, heeft Khloé dat schoeisel inmiddels omgeruild voor comfortabele sneakers. Enne, ook dat kan ze prima hebben!

Tori Spelling kan het allemaal niet meer aan

Een zorgwekkende financiële situatie, vijf kinderen en een druk bestaan: het werd de actrice onlangs allemaal even te veel en ze zou volgens een bron dan ook een mentale inzinking hebben gehad. "Tori probeert de beste moeder te zijn die er is, maar met vijf kinderen en een financieel zeer slechte situatie lijdt haar huwelijk hier enorm onder." Het zou zelfs zo slecht met de actrice gaan, dat de politie na een verontrustend telefoontje naar haar huis moest komen. "Verschillende zaken hebben geleid tot deze situatie. Ze kan de druk gewoon niet langer meer aan", aldus de bron aan ET Online.

Bron: The Sun, Telegraaf Beeld: Instagram, ANP