slogan

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Cardi B krijgt waarschuwing van rechter

Cardi B heeft maandag verstek laten gaan bij een zitting van de rechtbank in New York. De rechter noemde haar afwezigheid onacceptabel en sommeerde de rapper aanstaande vrijdag wel aanwezig te zijn bij de bespreking van een mishandelingproces dat tegen haar loopt. De zaak, die draait om een vechtpartij in een stripclub waar Cardi volgens de aanklacht de aanstichter van was, werd al eens zes weken uitgesteld op verzoek van het juridische team van de muzikante. Volgens TMZ lieten haar advocaten de rechter weten dat zij grote moeite hebben Cardi te bereiken, en dat ze alleen met haar management communiceren.

Daily Mail plaatste maandag foto's van Cardi op een strand in Miami, die volgens de Britse krant zijn gemaakt op het moment waarop zij in de rechtbank had moeten zijn. De rapper is op de beelden gebodypaint en lijkt te poseren tijdens een fotoshoot. Volgens haar advocaten gaf het management van Cardi pas vlak voor het weekend door dat ze 'andere verplichtingen' had en daardoor niet in de rechtbank aanwezig zou zijn. De aanklagers vroegen de rechter om een arrestatiebevel voor de muzikante, maar die gaf haar nog één kans. Als ze zich vrijdag opnieuw niet meldt in de rechtbank, kan Cardi wel aangehouden worden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door CARDIVENOM (@iamcardib) op

Goed nieuws voor Jane The Virgin-fans

Nu de serie Jane The Virgin ten einde komt, werken bedenker Jennie Snyder Urman en hoofdrolspeelster Gina Rodriguez aan een spin-off. Volgens The Hollywood Reporter keert Gina in de nieuwe serie niet terug als Jane Villanueva, maar wordt de spin-off gebaseerd op een verhaallijn in de Jane The Virgin. Het zou daarbij niet gaan om een nieuwe show rond één van de bekende personages uit de serie. Eerder dit jaar maakte Gina bekend dat het komende seizoen, de vijfde reeks van de show, het laatste seizoen zou zijn.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Got my boys back. #season5

Een bericht gedeeld door Gina Rodriguez (@hereisgina) op

PETA boos over bruiloft Nick en Priyanka

PETA heeft uitgehaald naar Nick Jonas en Priyanka Chopra. Het stel trouwde dit weekend en gebruikte tot woede van de dierenrechtenorganisatie olifanten en paarden tijdens de ceremonie. "Gefeliciteerd, maar het was helaas geen heugelijke dag voor de dieren", liet de Indiase tak van PETA op Twitter weten. "Olifanten die bij bruiloften worden ingezet worden vastgebonden aan kettingen, en de paarden worden in toom gehouden met zwepen met scherpe punten eraan. Andere mensen verwerpen olifantenritjes en houden trouwerijen zonder paarden."

In een langer statement liet de organisatie weten dat Priyanka zich beter had moeten laten informeren. "Priyanka had geadviseerd moeten worden over de storm aan kritiek die zou volgen op deze dierenmishandeling. Je ziet er niet groots of glamoureus uit als je de mishandeling promoot van dieren die geen andere keuze hebben dan mee te werken, maar je wordt er juist nietig door."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Priyanka Chopra (@priyankachopra) op

Bron: BuzzE Beeld: Instagram, Getty