slogan

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Blac Chyna op de vuist met nieuwe vlam

Blac Chyna en haar nieuwe vriend Kid Buu hebben flinke ruzie gekregen tijdens een vakantie op Hawaii. De gemoederen liepen zo hoog op, dat er politie en een ambulance aan te pas kwam. Volgens TMZ kregen de twee maandag ruzie toen Chyna haar nieuwe vlam beschuldigde van vreemdgaan. Dat zou volledig zijn geëscaleerd, waarbij de realityster haar vriend openkrabte. Hij zou haar daarna tegen een muur hebben geduwd en bij de keel hebben gegrepen.

Uiteindelijk raakte geen van de twee vechtersbazen gewond. Kid Buu plaatste na het incident een Spaanstalige tweet, waarin hij zei niet met zich te laten sollen "want ik ben een volwassen kerel." TMZ meldt ook dat Chyna haar uitstapje naar de eilandengroep niet had gemeld aan haar ex Rob Kardashian. Hij zou voor een dichte deur hebben gestaan toen hij zaterdag hun tweejarige dochter Dream bij haar wilde afzetten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Blac Chyna (@blacchyna) op

Tori Spelling moet flinke schuld terugbetalen

Een rechter heeft Tori Spelling bevolen de 88.000 dollar aan creditcardschuld die ze heeft uitstaan te betalen. De maatschappij achter de kaart klaagde haar eind 2016 voor het eerst aan om de openstaande rekeningen. De creditcardschuld is niet de enige financiële zorg van Tori en haar man Dean McDermott. De twee moeten ook nog ruim twee ton terugbetalen aan de bank vanwege een niet op tijd terugbetaalde lening. Daarnaast zijn ze de Amerikaanse belastingdienst nog een kleine 300.000 dollar schuldig.

In haar autobiografie uit 2013 schreef Tori dat ze haar financiën zo slecht op orde heeft, omdat ze in enorme weelde is opgegroeid. Haar vader Aaron Spelling bedacht hitseries als The Love Boat, Dynasty, Charmed en Beverly Hills, 90210. In die laatste show was Tori te zien als Donna Martin. Na zijn dood bleek dat Aaron zijn beide kinderen nog geen miljoen had nagelaten van de 500 miljoen die hij waard was. In een interview in 2014 vertelde Tori's moeder Candy dat haar man dat had besloten omdat Tori, die met Dean vijf kinderen heeft, niet met geld kan omgaan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tori Spelling (@torispelling) op

Kim Kardashian weer in touw voor gevangenen

Kim Kardashian was maandag in de hoofdstad van de staat Californië om te praten over wetswijzigingen rond het gevangeniswezen. Ze sprak in Sacramento met twee politici die een voorstel hebben ingediend om ex-gevangenen die in hun proeftijd zitten hun stemrecht terug te geven. Kim twitterde een foto vanuit het hoofdkwartier van de staatssenaat en retweette een post van senator Ben Hueso, die daarin vertelt dat de twee ook hebben gesproken over een nieuwe maatregel die werkgevers belastingvoordeel geeft als ze jongeren met een crimineel verleden aannemen.

Dit voorjaar verleende president Donald Trump een gevangene gratie na een gesprek met Kim. Na de vrijlating van Alice Marie Johnson kondigde de realityster aan door te gaan met haar activisme. "Het begon met miss Alice, maar toen ik haar zag en de gezichten leerde kennen achter de verhalen van mannen en vrouwen in gevangenissen, wist ik dat ik niet na één geval kon stoppen. Het is tijd voor echte, systematische verandering", liet ze afgelopen september weten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Bron: BuzzE Beeld: Instagram, BSR


,