slogan

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

'Maan heeft relatie met Tony Junior'

Het lijkt erop dat zangeres Maan de Steenwinkel aan het daten is met dj Tony Junior. Dat heeft zijn vader Toni Peroni bevestigd. "Ze is een wereldwijf; echt heel gezellig, heel leuk, warm iemand. Wij kennen haar natuurlijk al privé. En ze is oprecht, een gevoelig iemand. En het is heel gezellig om met haar uit eten te gaan. Er is een hele goede klik." Maan en Tony zouden elkaar via Instagram hebben ontmoet. De zangeres heeft nog nooit eerder een relatie gehad. 

 

Een bericht gedeeld door Toni Peroni (@toniperonii) op

Gordon haalt uit naar Gerard Joling

 

Gordon gaat in zijn vandaag verschenen biografie flink los. Over John de Mol, Jeroen van der Boom en Winston Gerschtanowitz, maar aar ook zijn 'vriend' Gerard Joling. Hij noemt Geer een aandachtszieke leugenaar. "Gerard ging mij kopiëren. Ik droeg glitterkleding, vervolgens deed hij dat ook. Hij ging mijn stylist benaderen, achter mijn rug om, mijn geluidsman, mijn visagist. Een carbonpapiertje, dat is 'ie. Volgens mij heeft hij gewoon ook een narcistische persoonlijkheidsstoornis", schrijft hij.

Spice Girls bij huwelijk Harry en Meghan

Prins Harry en Meghan Markle hebben de Spice Girls uitgenodigd voor hun huwelijk in mei. Dat vertelde Spice Girl Melanie Brown in de Amerikaanse talkshow The Real. "Ja, ik ga. Ik weet niet of ik dat had moeten zeggen", antwoordde Scary Spice op de vraag of ze iemand kende die op 19 mei naar het huwelijk gaat. De zangeres verklapte dat ook de vier andere Spice Girls zijn uitgenodigd. Op de vraag of de dames optreden voor Harry en Meghan, wilde Brown geen antwoord geven.