slogan

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Borstvergroting voor Demi Lovato?

Demi Lovato plaatste een reeks badpak-foto's op social media, met een hoop verraste fans als gevolg. Ze zijn er van overtuigd dat de zangeres een borstvergroting heeft gehad. "Of Demi heeft haar borsten laten doen, of ze heeft een wonder-badpak" en "Demi verscheen een tijdje uit de spotligts en we weten nu allemaal waarom.... Hello nieuwe boobies!" zijn slecht een greep uit de reacties. Bekijk onderstaande foto. Borstvergroting of gunstige houding? Oordeel zelf!

 

Kritiek op nieuwe videoclip Nicki Minaj

Britse fans zijn boos op Nicki Minaj vanwege haar nieuwe videoclip bij het nummer No Frauds, die ze heeft opgenomen in Londen op de Westminster Bridge. Een paar dagen na de opnames reed een man op diezelfde plek met zijn auto op mensen in, bij die aanslag kwamen vijf mensen om het leven. Nicki liet weten dat de beelden van de brug eruit zouden worden geknipt. "Iedereen die meewerkte en het nieuws hoorde, was geschokt. Ze vinden het geen goed idee om de beelden te gebruiken", liet een bron toen weten. Maar niks is minder waar. 

Ed Sheeran vindt tattoo met spelfout wel grappig

De zanger liet tijdens een optreden weten dat er Galway Grill op zijn lijf staat getatoeëerd in plaats van Galway Girl, de titel van zijn hitsingle. Het blijkt allemaal de schuld van actrice Saoirse Ronan te zijn, die meespeelt in zijn clip. "Het me leuk om een tatoeage in haar handschrift te nemen met de tekst Galway Girl, maar ze nam me in de zeik. Er staat dus echt Galway Grill. G-r-i-l-l ja." Of hij het erg vindt? Welnee! "Ik ben eigenlijk best trots op haar want ik zou hetzelfde doen."