slogan

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Selena Gomez onder vuur door promofoto

De zangeres heeft een promofoto voor haar nieuwe single Bad Liar gedeeld, maar die viel niet bij iedereen in goede aarde. Op de foto ligt ze in het ziekenhuis en draagt ze een armband die wordt gegeven aan patiënten die zwaar ziek zijn. Volgers vinden dat het beeld zelfmoord promoot. Volgens de fotograaf die de foto maakte, is hij genomen toen Selena vorig jaar het ziekenhuis verliet nadat ze enkele maanden werd behandeld voor lupus.

Katy Perry neemt museumbezoekers in de maling

Katy Perry is wel in voor een grapje en een leuke manier om haar nieuwe single te promoten. En dus maakte ze samen met het tijdschrift Vanity Fair een video waarin te zien is hoe de zangeres de bezoekers van een museum in New York in de maling neemt.

Stalker Kylie Jenner bekent moord op dakloze man

De stalker die tot twee maal toe het huis van Kylie Jenner probeerde binnen te komen, Marvin Magallanes, heeft zichzelf aangegeven bij de politie om een moord te bekennen. De politie brengt hem ook in verband met een onopgeloste moord in 2016. Voorlopig zit Magallanes vast tot het onderzoek naar de twee moorden is afgerond.

 

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op