slogan

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Bella Hadid had wardrobe malfunction tijdens cannes filmfestival

Het model betrad de rode loper van het Cannes Film Festival in een prachtige jurk, maar heel praktisch was-ie niet. De enorme split opende nét iets teveel, waardoor haar roze ondergoed te zien was. En dat zo'n drie keer. Oops!

Jennifer Lawrence reageert op ophef paaldansvideo

Jennifer was paaldansend in een stripclub te zien en daar ontstond flink wat ophef over. Ze schrijft nu: "Kijk, niemand wil door het internet herinnerd worden aan die ene keer dat ze probeerde te dansen om een stripperpaal. Maar ik ga geen excuses maken, ik had heel veel lol die avond. En ik denk dat mijn dans er best goed uitzag. Ondanks dat ik geen buikspieren heb."

Inbreker brengt vier uur door in huis van slapende Amber Rose

Bij Amber Rose is woensdag vroeg in de ochtend ingebroken. De inbreker brak een keukenraam, sloop naar binnen en bracht vier uur in de woning door, terwijl het 33-jarige model lag te slapen. In de namiddag zag het Amerikaanse model de scherven en het gebroken raam en bekeek ze de beelden van de beveiligingscamera, waarna ze de politie inschakelde.