slogan

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Ex Khloé Kardashian heeft spijt van bedrog

Lamar Odom, de ex-man van Khloé Kardashian, spreekt zich in zijn nieuwe boek Darkness to Light uit over zijn periode met de realityster. De twee waren 4 jaar getrouwd, maar bedrog van zijn kant en een hardnekkige coke verslaving deden het huwelijk uiteen spatten. Daarvan heeft Odom 'veel spijt', laat hij aan People Magazine weten. "Ik zou willen dat ik een betere man geweest was. Het zit me tot op de dag van vandaag dwars, maar spijt is iets waar we mee moeten leren leven," aldus Lamar.

"We waren een van Hollywood's beroemdste koppels en verdienden samen bakken met geld. Maar ik kon de dodelijke cocktail van aandacht krijgen, drugsgebruik, vreemdgaan en het minder worden van mijn carrière niet aan. Ik werd paranoïde en depressief, snoof me suf en neukte erop los. Als zij ernaar vroeg werd ik defensief en loog ik dat er niks aan de hand was."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Portal Estrelando (@portalestrelando) op

Selena Gomez vindt sociale media gevaarlijk

Selena Gomez heeft zich tijdens het filmfestival van Cannes uitgesproken over de invloed van sociale media op haar generatie. De zangeres/actrice noemt het 'een ramp' en drukt jongeren op het hart er een poosje afstand van te doen wanneer het hen allemaal teveel wordt. 

"Ik begrijp dat het geweldig is om sociale media als platform te gebruiken maar het baart me zorgen als ik zie hoe jonge meisjes en jongens zichzelf blootstellen. Zelf plaats ik geen zinloze foto's, ik post alleen iets met een bepaalde intentie. Het raakt me echt als ik dan meisjes ontmoet die online gepest worden via sociale media."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Selena Gomez (@selenagomez) op

Taylor Swift heeft spijt van bashen ex op tv

Taylor Swift heeft spijt van uitspraken over de breuk met haar ex-vriend Joe Jonas in haar tienerjaren. De nu 29-jarige Swift zei woensdag in The Ellen DeGeneres Show dat ze in haar jeugd te opstandig is geweest door op televisie openlijk de breuk te spreken en Joe af te branden. Van alle opstandige dingen die ze deed in haar tienerjaren, staat deze bovenaan de lijst, antwoordde ze.

"Ik zal niet in staat zijn om de jongen te herinneren die het met me heeft uitgemaakt via de telefoon in 25 seconden. Later keek ik in het logboek van mijn telefoon, het waren 27 seconden. Dat moet een record zijn", vertelde ze toen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MTV AUSTRALIA (@mtvaustralia) op


,