slogan

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Janice Dickinson geniet enorm van huwelijksreis
Het voormalig topmodel mag dan wel bekend staan als een hysterische ijskoningin, als het om de liefde gaat is Janice één en al rust. De brunette is alweer vier jaar samen met haar grote liefde Robert, die in eigen kringen ook wel Rocky wordt genoemd. De twee stapten afgelopen december in het huwelijksbootje, maar moesten hun huwelijksreis nog even uitstellen. Begin vorig jaar werd er bij Janice borstkanker geconstateerd, waardoor zij door behandelingen nog niet op reis kon.

Inmiddels is het liefdeskoppel aan hun honeymoon begonnen en dat is er niet zomaar een. De twee varen de komende weken op de Middellandse Zee en kunnen Barcelona, Saint-Tropez en Cannes inmiddels op hun lijstje afstrepen. “Janice en Rocky zijn blij op huwelijksreis te zijn. Janice vindt het geweldig! Ze is dol op de oceaan”. Als dit dan niet de perfecte huwelijksreis is, weten wij het ook niet meer. Wauw!

Justin Bieber aangehouden door politie
De zanger heeft zich opnieuw in de nesten gewerkt, nadat hij is aangehouden door de politie. The Biebs werd staande gehoude toen hij met zijn telefoon bezig was, terwijl hij gewoon aan het rijden was. Justin maakte er dit keer, in tegenstelling tot voorgaande keren, geen scène van en gaf direct toe fout te zitten. De zanger kreeg dan ook alleen een boete en mocht vervolgens weer verder. Justin is er daarmee goed vanaf gekomen, want de boete van 162 dollar zal hem waarschijnlijk he-le-maal niks doen.

Kate Winslet nog steeds erg blij met rol in Titanic

Het is alweer twintig jaar - ja, écht - geleden dat één van de populairste films ooit te zien was. Kate, die de rol van Rose op zich nam, is nog steeds erg blij met de kans die ze destijds kreeg. "Ik moet eerlijk zijn. Door Titanic heb ik geleerd vooruit te kijken". De actrice vond de rol erg zwaar, maar erg fijn om te spelen. "Als je in het script leest dat Jack en Rose door een half ondergelopen eetzaal rennen, moet je weten dat dat vijf draaidagen in het water zijn. Dus het hielp zeker toen ik dit script las. Je moet realistisch zijn over wat van je wordt gevraagd als acteur". 

Bron: Nu.nl, RTL Beeld: ANP