slogan

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Jennifer Aniston en Justin Theroux uit elkaar

Jennifer Aniston en Justin Theroux maken een einde aan hun huwelijk. Dat laten de acteurs weten in een verklaring aan Amerikaanse media. "In een poging verdere speculatie te stoppen, hebben we besloten onze breuk aan te kondigen. De beslissing is gezamenlijk en met liefde genomen aan het einde van vorig jaar", luid de verklaring. "We zijn twee beste vrienden die besloten hebben hun wegen als een koppel te laten scheiden, maar we kijken uit naar een liefdevolle vriendschap." Het acteurskoppel kreeg zeven jaar geleden een relatie en kondigde in 2012 hun verloving aan. Ze trouwden in 2015 en hebben geen kinderen.

Ronnie Flex jurylid in It Takes 2

Ronnie Flex neemt het stokje over van Nielson en zit dit jaar in de jury van It Takes 2. Samen met Gerard Ekdom en Angela Groothuizen zal hij de zangkwaliteiten van bekende Nederlanders beoordelen. "Ik breng veel van mijn tijd door in de studio met andere artiesten en denk dat ik daardoor goed een mening kan vormen en de valse nootjes er wel uit kan pikken. Ik ben altijd positief ingesteld en dat motiveert me ook om het beste uit mensen te halen. Kijk ernaar uit om mij als jurylid in It Takes 2 te laten verrassen", laat hij weten. Vanaf 24 maart worden op RTL 4 negen bekende Nederlanders aan een professionele zanger of zangeres gekoppeld. 

 

Een bericht gedeeld door Nori (@ronnieflex010) op

Sarah Jessica Parker huilde om naaktscène

Sarah Jessica Parker heeft in het begin van haar carrière een naaktscene geweigerd, maar dat kostte haar veel moeite. In een interview zegt de inmiddels 52-jarige actrice dat ze bij haar weigering alle steun kreeg van haar agent. "Daar ben ik nu nog erg dankbaar voor", zegt ze. De filmbazen en producer stonden erop dat de jonge actrice uit de kleren ging. Ze wilde niet, en lichtte haar toenmalige agent in. "Die stuurde een auto en een vliegticket naar de filmset, zodat ik weg kon wanneer ik wilde."

 

Een bericht gedeeld door SJP (@sarahjessicaparker) op