slogan

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Poes Karl Lagerfeld lanceert kledinglijn

Choupette Lagerfeld, de poes van wijlen Karl Lagerfeld, heeft op Instagram aangekondigd een kledinglijn genaamd #RIPDaddy te lanceren. Alle opbrengsten van deze limited edition collectie zullen naar een asiel in Californië gaan, meldt People Magazine.

De speciale kledinglijn wordt opgedragen aan Lagerfeld en geeft met name de bijzondere band weer die hij met zijn poes had. Choupette's collectie zal onder andere bestaan uit hoodies, t-shirts, bekers en telefoonhoesjes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) op

Zusje (18) van Louis Tomlinson overleden

De 18-jarige zus van zanger Louis Tomlinson is overleden. The Sun meldt dat Félicité thuis overleed, vermoedelijk aan een hartaanval. Ze is erg bekend op Instagram, waar ze 1,3 miljoen volgers heeft.

Louis werd woensdagavond geïnformeerd over de dood van zijn jongere zus en is volgens bronnen "kapot en radeloos van verdriet". Het jurylid van X Factor was erg close met zijn zus. Ze werden regelmatig samen gespot in Londen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Félicité Tomlinson (@felicitegrace) op

Amber Heard innig gespot met regisseur

Het lijkt erop dat Amber Heard weer een nieuwe liefde heeft. De actrice is zoenend gespot met de Argentijnse regisseur Andy Muschietti, zo is te zien op foto's die TMZ heeft verspreid.

De 32-jarige Amber en 45-jarige Andy, de regisseur van de horrorfilm It uit 2017, werden woensdag samen vastgelegd in Los Angeles. Zo werd duidelijk dat Ambers laatste verovering, kunsthandelaar Vito Schnabel, aan de kant is gezet. Zij werden in juli voor het laatst samen gezien tijdens het tennistoernooi van Wimbledon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Amber Heard (@amberheard) op