slogan

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Liefde Thomas en Cassidy bloeit weer op

Voor Thomas Berge en Cassidy Roeks is drie keer wellicht scheepsrecht. De twee zijn, na twee eerdere breuken, weer bij elkaar. 

"Cassidy en ik zijn weer een tijdje met elkaar aan het daten", vertelde een stralende Thomas. "Dat is heel fijn, dat is leuk, we hebben het heel erg gezellig en het gaat goed." De liefde is ook goed voor Thomas' carrière. "Dat is zeker een vorm van inspiratie."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard) op

Kim Kardashian en dochter maken videoclip

De oudste dochter van Kim Kardashian en Kanye West laat in een clipje dat Kim deelde haar dansmoves zien. De vijfjarige North maakte samen met haar moeder een videoclip op Old Town Road van Lil Nas X en Billy Ray Cyrus.

"Choreografie en regie door North West", schreef Kim bij de video, waarin het meisje verkleed als Jessie uit Toy Story danst op het nummer. De realityster grapte daarbij: "Dit is wat we zoals doen tijdens ouderschapsverlof." Kim en Kanye verwelkomden vorige week hun vierde kind, een zoon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Songfestivaluitzending niet overal vlekkeloos

De uitzending van de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival is niet overal vlekkeloos verlopen. In Nederland en Engeland waren er problemen en de Israëlische online-uitzending werd korte tijd gehackt.

Op de website van de Israëlische omroep KAN stonden tijdens de show korte tijd berichten als "Waarschuwing. Risico op raketaanval. Ga alsjeblieft schuilen." en "Israël is NIET veilig. Jullie zullen wel zien!" Een woordvoerder van KAN bevestigt de hack tegenover The Jerusalem Post. Volgens de omroep is het bericht waarschijnlijk niet door veel mensen gezien maar is er wel een onderzoek ingesteld.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Eurovision Song Contest (@eurovision) op


,