slogan

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Drake verschijnt onverwacht op eindfeest neef

Drake heeft veel over voor zijn familie. Op zaterdag verraste de rapper zijn neefje, Jalaah Moore, met een bezoek aan het eindfeest op zijn middelbare school. Volgens TMZ heeft Drake niet opgetreden maar de zanger plaatste wel een foto op Instagram van zijn neefje. "Prom 2017". De Hotline Bling-zanger organiseerde ook de afterparty na het eindfeest en had het Hardrock Cafe in Memphis afgehuurd voor Moore en 400 van zijn vrienden.

Derde kind voor Kevin Hart

Stand-upcomedian Kevin Hart en zijn vrouw Eniko Parrish verwachten hun eerste kindje samen. Dat maakte het stel op Moederdag bekend via Instagram. Het is het derde kind voor de 37-jarige komiek, die twee kinderen uit een eerder huwelijk heeft.


Rapper Travis Scott na concert in de boeien geslagen

Travis Scott is zaterdagavond na afloop van zijn optreden in het plaatsje Rogers in de Amerikaanse staat Arkansas, in de boeien geslagen. Volgens de politie veroorzaakte de 25-jarige rapper een chaos tijdens zijn concert nadat hij fans had opgeroepen om massaal richting het podium te komen. Meerdere mensen raakten gewond door het incident.

 

Een bericht gedeeld door flame (@travisscott) op