slogan

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

'Kate Moss gaat volgend jaar weer trouwen'

Hoewel Kate Moss nog geen huwelijksaanzoek van haar vriend Nikolai von Bismarck heeft gehad, is het koppel van plan volgend jaar te trouwen. "De relatie van Kate en Nikolai gaat geweldig", zegt een ingewijde zondag in The Sun.

De 32-jarige fotograaf is wel van plan zijn totaal niet onverwachte aanzoek groots aan te pakken. "Nikolai heeft vrienden toevertrouwd dat hij het goed wil doen en op een traditionele manier op zijn knieën wil gaan en in de kerk wil trouwen", weet de ingewijde. "Hij is een ouderwetse man en is enorm verliefd op Kate, dus wil hij het graag bezegelen met een ring." De twee zouden volgend jaar in de zomer in het huwelijksbootje willen stappen.

Proosten met een glaasje champagne op de grote dag zit er voor het 45-jarige model echter niet in. Het voormalig feestbeest gaat sinds 1,5 jaar nuchter door het leven. Dit zou naar verluidt komen door de positieve invloed van Nikolai.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lolliepop (@lolliep1969) op

Madonna kondigt nieuw album aan

De zangeres heeft via Instagram laten weten dat haar nieuwe, en veertiende, studioalbum eraan komt. De plaat zal de naam Madame X dragen. The Queen of Pop gaf de afgelopen weken al vaker hints over haar project, maar liet nu via een filmpje weten waar Madame X precies voor staat.

"Ze is een geheim agent, reist de wereld rond, neemt verschillende identiteiten aan, vecht voor vrijheid en brengt licht in de duisternis. Ze is een professor, een staatshoofd, een student, een leraar, een huishoudster en een prostituee."Wanneer Madame X precies uitkomt is nog niet bekend. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Madonna (@madonna) op

Johnny Depp gevaar voor Harry Potter-reeks

Productiebedrijf Warner Bros is volgens The Post niet blij met de rechtszaak tussen Johnny Depp en zijn ex-vrouw Amber Heard. In documenten voorgelegd door de advocaat van Amber wordt beschreven hoe Johnny haar sloeg, wurgde en lastig viel tijdens hun relatie.

De acteur ontkent alle beweringen, maar in zijn hoofdrol voor Fantastic Beasts kunnen de beweringen alsnog een gevaar zijn voor de filmreeks. Volgens anonieme bronnen is de top bij Warner Bros. erg bezorgd over het werken met de acteur en hoe zijn rol in de film overkomt op het publiek.

Harry Potter-schrijfster J.K. Rowling zegt zelf zich nog steeds goed te voelen over de beslissing om Johnny te casten in de rol van de slechte tovenaar Grindelwald. "Ik accepteer dat niet iedereen tevreden is met onze keuze voor deze acteur in een hoofdrol. Echter, het geweten wordt niet geregeerd door een commissie. Binnen de fictionele wereld en de echte, moeten we altijd doen wat ons juist lijkt".

Volgens de advocaat van de acteur zijn de beweringen van zijn ex een 'hoax', en zijn andere slachtoffers van de actrice naar voren gekomen. Ook Tesla-topman Elon Musk wordt in de zaak betrokken, omdat Amber tijdens haar huwelijk met Johnny vreemd zou zijn gegaan met hem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door johnny ♪ depp (@recokokoa) op

Bron: BuzzE Beeld: Instagram, BSR