slogan

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:]

Wat is er gebeurd met de tatoeage van Victoria Beckham?

Toen Victoria Beckham afgelopen weekend in een zwarte jurk met lage rug op de roder loper van een event in New York verscheen, wisten fotografen niet wat ze zagen. De tatoeage op haar rug was vrijwel onzichtbaar?

Het lijkt erop dat de brunette de bekende tattoo weg heeft laten laseren. Iets wat opmerkelijk is, aangezien het een eerbetoon was aan haar man David. Toen de twee zes jaar getrouwd waren, lieten ze dezelfde tatoeage zetten. Victoria op haar ruggengraat, David op zijn arm. Het gaat om een Hebreeuwse tekst, 'Ani l’dodi li va’ani lo haro’eh bashoshanim' wat 'Ik ben mijn geliefde en mijn geliefde is van mij' betekent.

Miley Cyrus heeft geen spijt van breuk met Liam Hemsworth

Iedereen was in shock toen Miley Cyrus en Liam Hemsworth in 2013 uit elkaar gingen. Fans waren dan ook dolgelukkig toen de twee vorig jaar bekend maakten weer een setje te zijn. Toch doet de zangeres nu een opmerkelijke onthulling over hun relatie.

Miley heeft namelijk alles behalve spijt van de break-up. "Ik denk dat alles gebeurd om een reden en dat wist ik toen we voor het eerst samen waren. Ik wist niet of dat het einde was of dat we ooit weer samen zouden komen, maar waar het ook heen ging, ik wist dat dit het juiste pad was." 

"Ik vind het fantastisch als mensen weer samenkomen na een break-up. Je weet dan dat het echt is, maar dat je ook tijd hebt om jezelf te zijn. Tijd om op te groeien", aldus Miley. 

Angelina Jolie en vader weer herenigd

Angelina Jolie en haar vader Jon Voigt zijn weer met elkaar herenigd. De twee hebben sinds haar jeugd een moeizame relatie, maar dankzij haar ex Brad Pitt zou deze weer zijn verbeterd. Nu zijn de actrice en haar vader gespot terwijl ze samen met haar kids uit eten waren.

Dit is de vrouw met wie Drake wekenlang toerde

Ava Van Rose heeft zes weken lang door Groot-Brittannië en Nederland getoerd met Drake. Het Instagram-model werd door de bodyguard van de rapper uitgenodigd om mee te reizen, omdat ze 'de mooiste vrouw' is die hij ooit had gezien.

Eerder dit jaar gaf Drake een concert in het Ierse Dublin, toen de 26-jarige Ava een privéberichtje op Instagram ontving. "Drakes bodyguard nam contact met mij op en vroeg of ik naar de show wilde gaan. Hij schreef dat ik een van de mooiste vrouwen was die hij ooit had gezien en dat hij voor Drake werkte. Ik dacht in eerste instantie dat hij loog. Maar nee, hij was eerlijk en een vriendin en ik gingen naar het concert en daarna naar de afterparty", vertelt Ava aan de Ierse krant van The Sun.

"Het was onwerkelijk. Drake was heel aardig, ze waren allemaal heel aardig. We hebben een fantastische tijd gehad en toen vroegen ze of ik ze wilde vergezellen op tournee." En dat was een aanbod dat Ava niet kon afslaan. Alles werd voor haar geregeld: vluchten en hotels. "Ik hing backstage rond met familie en vrienden. Drake's vader was aanwezig en hij is heel aardig. We konden het goed vinden."

Ava reisde mee naar Birmingham, Manchester, Glasgow, Londen en zelfs Amsterdam. "We hebben iedereen ontmoet. Er waren zo veel bekende mensen bij zijn optredens! Nicki Minaj, Rita Ora en Chris Rock waren er allemaal bij en wij hebben ze ontmoet."

Bron: Daily Mail, People, HollywoodLife