slogan

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Theorie fans: baby Kim Kardashian heet Bear

Sinds de geboorte van het vierde kind van Kim Kardashian en Kanye West vorige week, zijn fans op zoek naar clues over de naam van de kleine. Die denken ze te hebben gevonden: consensus onder de volgers van Kim is dat de kleine de naam Bear heeft gekregen.

De theorie is voornamelijk gebaseerd op een emoji van een teddybeer die Kim plaatste bij een aantal foto's van haar babyshower afgelopen week. Daarnaast denken de fans dat de naam een verwijzing is naar de Chicago Bears, het footballteam uit de thuisstad van Kanye. Vorig jaar eerde het stel de afkomst van de rapper al met een babynaam: hun begin 2018 geboren dochtertje heet Chicago.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Felicity Huffman bekent college-fraude

Actrice Felicity Huffman heeft maandag voor een federale rechtbank in Boston schuld bekend voor haar rol in de grootschalige studiefraudezaak. Ze gaf toe dat ze 15.000 dollar heeft betaald om de scores van haar dochters examen op te krikken. "Ik erken mijn schuld en heb diepe spijt en schaam me voor wat ik heb gedaan”, zei Huffman vorige maand in het openbaar. “Ik zal de consequenties die hieruit voortkomen aanvaarden.”

De openbaar aanklager eiste vier maanden cel en een boete van 20.000 dollar. De officier van justitie zei dat de voormalig Desperate Housewives-ster daar goed mee wegkomt, omdat ze niet wordt vervolgd voor witwassen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Arismendy González (@arisbiran) op

Teen Mom-ster verliest voogdij over zoon

Een van de zoons van Jenelle Evans uit realityserie Teen Mom is uit huis geplaatst. De Amerikaanse kinderbescherming haalde het vierjarige jongetje vrijdag op uit school na een incident waarbij de man van Jenelle de hond van de familie doodschoot.

Het was de vader van zoontje Kaiser die de autoriteiten belde na het incident met de hond. Op zijn verzoek is zijn zoon uit het huis weggehaald, de dochter van David en Jenelle woont wel nog bij hen. Jenelle is ook moeder van de negenjarige Jace, die werd geboren toen zij meedeed aan realityshow 16 And Pregnant. Haar moeder Barbara heeft al jaren de voogdij over Jace.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jenelle Eason (@j_evans1219) op


,