slogan

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

'Bruiloft Miranda Kerr in volle gang'

Het voormalige Victoria's Secret-model was ooit een setje met Orlando Bloom, maar is sinds drie jaar gelukkig met Snapchat-oprichter Evan Spiegel. De twee lieten er geen gras over groeien en besloten zich vorig jaar dan ook te verloven. De Australische beauty kreeg een knoeperd van een diamantenring om haar vinger geschoven, maar wanneer de bruiloft precies plaats zou vinden, dat bleef lange tijd onbekend. Toch zou een groot deel van de familie van Miranda, die voornamelijk in Australië woont, inmiddels gespot zijn in Los Angeles. Volgens US Weekly is de bruiloft dan ook in volle gang en geven de twee elkaar op zeer korte termijn het jawoord. 

 

Een bericht gedeeld door Miranda (@mirandakerr) op

Vanessa Hudgens sleept grote presentatieklus binnen

Na de EMA’s, de AMA’s en de Grammy’s is het volgende week tijd voor de Billboard Music Awards. Het evenement vindt plaats in Las Vegas en wordt zoals gewoonlijk gepresenteerd door rapper en acteur Ludacris. De Fast And The Furious-acteur hoeft het dit jaar overigens niet alleen te doen, want hij krijgt gezelschap van niemand minder dan Vanessa Hudgens. De actrice is dan ook door het dolle heen met deze grote presenteerklus. “Ik vind het zo ongelooflijk spannend dat ik dit jaar de Billboard Music Awards presenteer, samen met Ludacris!", aldus Vanessa op Instagram.

Camilla Cabello toont interesse in Pretty Little Liars-acteur

Het voormalige lid van meidengroep Fifth Harmony zou haar zinnen hebben gezet op niemand minder dan Diego Boneta, die de rol van Alex op zich opnam tijdens het eerste deel van Pretty Little Liars. De zanger slash acteur wist het hart van Spencer te winnen, maar lijkt nu ook de aandacht van Camilla te hebben getrokken. De twee ontmoetten elkaar tijdens de MTV Movie Awards, waar het blijkbaar zo goed klikte dat ze direct elkaars nummer uitwisselden. Too be continued…