slogan

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Aaron Carter in tranen bij optreden

Aaron Carter, het broertje van voormalig Backstreetboy Nick Carter, liet zijn volgers afgelopen week in een emotioneel bericht weten dat hij naast vrouwen ook op mannen valt. Na zijn coming-out als biseksueel bleef het even stil, maar dit weekend stond hij weer op het podium. En tijdens het concert hield hij het allesbehalve droog.

  De zanger werd emotioneel nadat hij het publiek bedankte voor hun steun de afgelopen tijd. "Ik wil jullie bedanken omdat jullie weer in mij geloven. En ook al doe je dat niet, dan hou ik nog steeds van je." Ook zong hij een nieuw nummer, dat hij speciaal voor zijn - inmiddels - ex-vriendin Madison Parker heeft geschreven. Zij werd door Aaron aan de kant gezet nadat hij bekend had gemaakt biseksueel te zijn. Over het nummer vertelde de zanger: "Ik ben wie ik ben en ik ga een nummer voor jullie spelen dat nog nooit iemand gehoord heeft en het heet ’Hard to Love’. Omdat het erg moeilijk is om mij lief te hebben."

  Tijdens zijn optreden maakte hij allesbehalve een geheim van zijn geaardheid. "Ja, ik ben bi. Die m*therf*cker daar is super knap, jij ook en ook hij is best schattig", riep Aaron tegen mannen in het publiek, aldus TMZ.

  Madonna gespot met nieuwe toyboy

  Dat Madonna een zwak heeft voor jongere mannen is geen geheim meer. Zo had ze eerder al een relatie met de dertig jaar jongere Brahim Zaibat en de Nederlandse danser Timor Steffens, met wie het leeftijdsverschil ook zo'n 30 jaar was. En nu lijkt het erop dat ze opnieuw de liefde gevonden heeft. De Queen of Pop is op een strand in Zuid-Frankrijk intiem gespot met een veel jongere man.

  Fan bestormt Lana Del Rey tijdens optreden

  Lana Del Rey kreeg vrijdag - tijdens een optreden in de Finse hoofdstad Helsinki - op het podium bezoek van een overenthousiaste fan. De man wist de beveiliging te omzeilen en ging gelijk voor een knuffel van de 32-jarige zangeres. Lana stond even gek te kijken, maar was de beroerdste niet en gaf de man gewoon een knuffel terug, zo is te zien op beelden op Twitter. Echter grepen een paar beveiligers al snel in en sleuren de man van het podium.

  Bron: TMZ, Show, Telegraaf, Beeld: Twitter, Getty