slogan

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Kourtney Kardashian zwanger van vierde

Of het écht waar is, blijft de grote vraag, maar geruchten gaan dat nu ook Kourtney Kardashian zwanger is. Dit zou betekenen dat ze naast Kim, Kylie en Khloe de vierde van de zussen is die (weer) moeder wordt. Ook zou het haar vierde kind zijn. "Kourtney is zwanger", vertelt een bron aan In Touch Weekly. Haar vriend Younes Bendjima zou de vader zijn. "Ze wil er minimaal zes en is nu klaar voor nummer vier." Vrienden en familie zouden al op de hoogte zijn. Fans betwijfelen echter nog of het nieuws echt waar is.

Taylor Swift komt met eigen app

Fans van Taylor Swift kunnen hun idool binnenkort volgen via een speciale app. De zangeres kondigde woensdag aan dat ze aan het einde van het jaar The Swift Life lanceert. Ze zal daarop exclusieve foto's en video's delen, maar fans kunnen ook met elkaar in contact komen en muziek van Taylor luisteren. Ook zijn er stickers en speciale emoji's, Taymojis, te verzamelen.

Natasha Bedingfield verwacht eerste kind

Nastasha Bedingfield is zwanger. De zangeres en haar echtgenoot Matthew Robinson verwachten hun eerste kind. "Matt en ik zijn door het dolle heen om met jullie te delen dat we een nieuw klein leven de wereld in gaan brengen. We kunnen niet wachten om dit samen mee te maken", schreef ze bij een foto op Instagram.