slogan

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Stalker bracht een nacht in Rihanna's huis door om seks met haar te hebben

De wereldberoemde zangeres kreeg deze week de schrik van haar leven, toen een voor haar onbekende man zich in haar huis begaf. Rihanna was op dit moment niet thuis, en dus bleef de man in het huis op haar wachten. Doordat hij het alarmsysteem door nog onbekende methoden wist uit te schakelen, kon hij zonder dat iemand het wist een hele nacht in haar huis doorbrengen.

Hoewel het eerst onduidelijk was wat zijn motieven waren, blijkt de politie daar inmiddels achter te zijn gekomen. De man wilde de zangeres namelijk verleiden tot een avontuur in bed, zonder dat hij haar daartoe zou moeten dwingen of geweld zou moeten gebruiken. Wij kunnen ons zo voorstellen dat Rihanna de beveiliging flink omhoog schroeft en het alarmsysteem een flinke upgrade geeft.

 

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri) op

Beyoncé geeft persoonlijk cadeau van Jay Z weg aan museum in Londen

Ai, ai, ai... De wereldster neemt het niet zo nauw met de cadeautjes van haar man, en geeft een peperdure ring die ze ooit van de rapper kreeg, cadeau aan het Victoria en Albert Museum in Londen. Het pronkstuk komt onder andere naast de juwelen van Elizabeth I, Catherine de Grote en keizer Joséphine te liggen, en behoort dan ook tot één van de meest indrukwekkende verzameling sieraden ter wereld. Het museum is dan ook in zijn nopjes met de nieuwste aanwinst. Al kunnen we ons zo voorstellen dat Jay Z daar héél anders over denkt. 

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Boef opent tijdelijke winkel in Amsterdam

De rapper heeft een volgeplande agenda als het op shows aankomt, maar blijkbaar is het voor Boef nog niet druk genoeg. Hij lanceerde gisteren namelijk zijn allereerste eigen kledinglijn, en lijkt daarmee naast de muziekwereld ook de mode-industrie te willen veroveren. Boef pakt het dan ook gelijk groots aan en opende gisteren zijn eigen pop-up store in onze hoofdstad. En eerlijk is eerlijk: wij snappen wel waarom al zijn fans iets uit zijn collectie willen hebben.

 

Een bericht gedeeld door BOEF (@boef072) op

Bron: Telegraaf, Show Beeld: ANP, Instagram


,