slogan

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Stalker Kendall Jenner naar Canada terug gestuurd

John Ford, de man die twee keer is opgepakt nadat hij het huis van Kendall Jenner binnenging, is door de Amerikaanse immigratiedienst op het vliegtuig gezet naar zijn thuisland Canada. Dit meldt Page Six. "Het verwijderen van potentieel gevaarlijke buitenlanders, die onrechtmatig in ons land verkeren, is de hoogste prioriteit voor de immigratiedienst. Met name personen die de veiligheid van Amerikanen in gevaar brengen. Deze actie beschermt de familie Kardashian-Jenner en eventuele toekomstige slachtoffers van de heer John Ford," aldus Corey A. Price, de directeur van de betreffende immigratiedienst.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner) op

Katy Perry en Taylor Swift eindelijk vrienden

Taylor Swift en Katy Perry hebben de strijdbijl voorgoed begraven en dat mag iedereen weten. Katy zette een foto op haar Instagram-account met een schaal met koekjes en de tekst 'Peace at Last', oftewel eindelijk vrede. Ze voegde daar de woorden 'Let's be friends' aan toe, tagde haar rivale en reageerde bovendien met 'dit voelt goed'. Taylor beantwoorde de handreiking met een reeks hartjes.

De zangeressen leefden sinds 2013 in onmin met elkaar, toen Taylor beweerde dat Katy een paar dansers van haar zou hebben ingepikt voor haar eigen tournee.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door KATY PERRY (@katyperry) op

Kaartverkoop concert Madonna verloopt stroef

Waar Madonna voorheen moeiteloos grote stadions uitverkocht, lijkt de The Queen of Pop nu moeite te hebben met het uitverkopen van kleinere zalen. De zangeres begint op 12 september met haar Madame X tournee in Brooklyn, maar daarvoor zijn nog honderden kaarten beschikbaar, terwijl ze al meer dan een maand te koop zijn. 

Madonna richt zich met deze tour op kleinere, intiemere zalen maar dat blijkt geen garantie voor de verkoop. Goedkoop zijn de tickets dan ook niet. Het BAM Howard Gilman Opera House in Brooklyn biedt kaarten aan tussen de 220 en 357 dollar per stuk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Madonna (@madonna) op

 


,