slogan

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Producent Grammy's reageert op afgekapte Drake

Drake werd zondagavond tijdens de Grammy's niet expres afgekapt tijdens zijn toespraak toen hij de award voor beste rapsong in ontvangst nam. "Tijdens Drake's speech was er een pauze waardoor producenten ervan uitgingen dat hij klaar was en toen startten ze het reclameblok", laat de organisatie weten in een verklaring aan verschillende Amerikaanse media. Volgens de organisatie van de Grammy's werd de rapper nog wel gevraagd terug te komen op het podium om zijn speech af te maken. "Maar Drake zei dat hij blij was met wat hij had gezegd en dat hij er niets aan had toe te voegen."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chromin Gold for the 6

Een bericht gedeeld door champagnepapi (@champagnepapi) op

Academy schrapt vier Oscars uit uitzending

De uitreiking van vier van de 24 Oscars is dit jaar niet op televisie te zien. De organisator van de belangrijkste filmprijzen kondigt de winnaars in de vier categorieën aan tijdens de reclameblokken van de uitzending. Het gaat om de Oscars voor cinematografie, filmmontage, live-action korte film en die voor make-up en haarstyling. In een brief die de Academy of Motion Picture Arts and Sciences maandag deelde met haar leden, geeft de voorzitter van de organisatie aan dat de dankwoorden van de winnaar later in de uitzending worden opgenomen. De uitreiking van de vier Oscars is tijdens de reclameblokken wel te volgen via Oscar.com.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Are you ready? #Oscars

Een bericht gedeeld door The Academy (@theacademy) op

Organisator Fyre moet 3 miljoen extra betalen

Billy McFarland moet 3 miljoen dollar betalen aan een sponsor van het Fyre Festival. Dat bepaalde een rechter in New York maandag nadat de festivalorganisator niet was komen opdagen voor een zitting rond de zaak. Ook heeft hij niet gereageerd op eerdere oproepen in het proces. De 27-jarige zit momenteel een gevangenisstraf van zes jaar uit voor de fraude die hij pleegde rondom het Fyre Festival. Hij bekende dit najaar schuld in de zaak, en werd veroordeeld tot de celstraf en het terugbetalen van zo'n 26 miljoen dollar. De 3 miljoen in de zaak die maandag voor de rechter kwam, komt daar bovenop.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door 5 topicos (@5topicos) op

Bron: BuzzE Beeld: BSR, Instagram