slogan

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Brad Pitt op verjaardag Jennifer Aniston

De acteur is zaterdag gespot op het verjaardagsfeestje van zijn ex-vrouw. De actrice vierde haar vijftigste verjaardag met een groot feest in de Sunset Tower in Los Angeles. Brad was niet de enige ex van Jennifer die zijn gezicht liet zien op het feest: ook John Mayer stond op de gastenlijst. Jennifer en John hadden in 2008 en 2009 een stormachtige knipperlicht-relatie. Ook de ex-verloofde van Brad, Gwyneth Paltrow, was aanwezig. Andere bekende gasten waren onder andere Katy Perry en Orlando Bloom, Reese Witherspoon, Ellen DeGeneres en Robert Downey Jr.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door M E R I A M O D E 🇷🇺 (@sofckvogue) op

Crowdfundingactie voor acteurs Pippi Langkous

Twee fans van de tv-serie en films over Pippi Langkous zijn een crowdfundingsactie gestart. Ze willen de acteurs die in de jaren zestig Pippi, Tommy en Annika speelden, bedanken. Zelf heeft het drietal namelijk nooit kunnen profiteren van het wereldwijde succes. Inger Nilsson deed onlangs een boekje open over de tijd waarin ze in de huid kroop van het rebelse roodharige meisje. De Zweedse actrice kreeg amper betaald en haar rol werkte voornamelijk in haar nadeel, vertelde ze. Grote rollen heeft ze na Pippi nooit meer gehad: regisseurs bleven haar zien als het vrijgevochten meisje dat in Villa Kakelbont woont.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Alles Kids (@alles.kids) op

Drake afgekapt tijdens Grammy-speech

Drake won zondagavond tijdens de Grammy's de award voor beste rapsong, maar de Canadees werd afgekapt toen hij tijdens zijn speech het belang van dit soort prijzen relativeerde. Nadat hij zijn beeldje in ontvangst had genomen, nam Drake plaats achter de microfoon en zei: "Ik wil deze gelegenheid aanpakken om iets te zeggen tegen kids die hiernaar kijken en ook muziek willen maken, en tegen mijn collega's die muziek maken vanuit hun hart, die puur zijn en de waarheid vertellen. Ik wil jullie laten weten dat deze industrie is gebouwd op meningen, niet op feiten. Het is geen basketbal waar je de trofee krijgt als je de meeste wedstrijden hebt gewonnen."

De rapper ging verder: "Dit is een industrie waarin het soms aan een aantal mensen is die niet begrijpen wat een joch van gemengde afkomst uit Canada te zeggen heeft. Of een toffe Spaanse meid uit New York, of een 'brother' uit Houston zoals Travis", waarmee hij verwees naar Travis Scott. "Maar het punt is, je hebt al gewonnen als mensen je liedjes woord voor woord meezingen. Als je een held bent in de plaats waar je vandaan komt. Als normale mensen bij regen of sneeuw naar je concerten komen, als ze bereid zijn het geld waar ze hard voor gewerkt hebben aan een kaartje uit te geven. Als je dat hebt, dan beloof ik je, dan heb je dit niet nodig want dan heb je al gewonnen."

Drake wilde op dat moment duidelijk nog verder gaan met zijn toespraak, maar de uitzending werd onderbroken voor een reclameblok. Volgens E! werd ook in de zaal de microfoon van de rapper uitgezet, zodat het publiek niet kon horen wat hij verder te zeggen had.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Too raw for TV 📺 😂

Een bericht gedeeld door champagnepapi (@champagnepapi) op

Bron: BuzzE Beeld: Instagram, BSR